Обичаният от пловдивчани и гости на града W Club стартира новия сезон на пълни обороти и ще работи 4 дни от седмицата - вторник, четеъртък, петък и събота. Оттук насетне, това ще е точката под тепетата, където всеки ден ще бъде парти!

Тематични събития и звездни гости ще продължават да бъдат част от програмата, а доброто настроение и хубавата музика са гарантирани. 

От тази седмица, клубът вдигна левела и с "Новото черно парти", а специални гости бяха рап дуета Павел и Венци Венц. "Новото черно парти" ще се състои всеки вторник, като дава заявка да превърне обикновения работен ден в необикновен. Входът за всички посетители ще бъде свободен, а промоциите - по джоба на всеки. 

Ден четвъртък е отреден за всички настоящи, бъдещи и вечни студенти. Главно действащо лице на "Студентското парти" на Пловдив ще бъде DJ TONI. Освен големи отстъпки, всички клиенти ще могат да се възползват и от предложението да пробват 2 вкуса ароматно наргиле, като платят само 1.

 

Само ден остава и до култовата петък вечер, когато сцената на W Club ще превземат парти машината Боро Първи и гласовитата тийн идолка Тита. 

Събота вечер ще бъде десерта в края на дългата работна седмица! Не пропускайте да глазирате уикенда с майстора на пулта DJ MASCOTA и харизматичният и пълен с енергия MC MICKEY. 

Комплексът 5points.bg осигурява и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ всеки ден от ПОНЕДЕЛНИК до СЪБОТА! Времето за забавление никога не е достатъчно, насладете му се максимално!

Ето и двата маршрута, по които ще се движи парти бусът:

Първи маршрут:
-22:30 - Медицински общежития на ул. "Царевец" (на паркинга)
-22:40 - Потегляне
-22:50 - Медицински колеж (Мара Малеева) ул. "Бъкстон" 120
-23:05 - Потегляне към комплекса

Втори маршрут:
-23:40 - ПУ нова сграда на бул. "България" 236
-23:50 - Потегляне
-00:00 - ВХВП общежитията бул. "Марица" 10 ( зад блок 1)
-00:15 - Потегляне към комплекса