Куп звезди и лукс за милиони - известната тенисистка Серина Уилямс се врече във вечна вярност на 34-годишния Алексис Оханян, съосновател на социалната платформа Редит.

Двамата влюбени си казаха "Да" в Музея за съвременни изкуства в Ню Орлиънс пред погледа на 250 гости.



Церемонията е преминала тематично под надслов "Красавицата и Звярът" на фона на джаз музика.

Цената на сватбата е точно 1 милион долара, съобщава Life. Гостите са били помолени да не снимат с мобилните си телефони, защото младоженците имали екслузивен договор за снимки със сп. Vogue. Естествено, сред звездното присъствие бе и главната редакторка на списанието Ана Уинтур.



Звезди от шоубизнеса и спорта станаха свидетели на тържеството на Серина и Алексис. Сред тях бяха Ева Лонгория, Бионсе, Джей Зи, Каролине Возняцки, Ким Кардашян, Сиара, Кели Роулънд, Боби Браун и др.



Серина и Алексис имат дъщеричка - Алексис Олимпия, която се роди на 1 септември. Двойката се сгоди миналия декември, след като се запозна през 2015 г. в Рим.

В най-щастливия ден на сестра си пък стана ясно, че Винъс е станала жертва на обир. Предмети на стойност 400 000 долара са били откраднати от жилището й във Флорида, докато тя участвала в откритото първенство по тенис на САЩ. Новината разкри полицията днес.

Кражбата е станала в периода 1 - 5 септември. Полицията не уточнява за какви предмети става дума. Засега няма арестувани. Кражбата е била извършена от жилището на Уилямс с площ 1000 квадратни метра в Палм Бийч Гардънс. Винъс и сестра й Серина купиха имота през 2000 г. Сега той се оценява на 2,3 милиона долара.