Те са красиви, с хубави тела, едни от най-желаните момичета в Пловдив. Много мъже споделят с тях еротичните си фантазии. Кои успяват да ги реализират? Историята мълчи… Ето ги танцьорките, които обитаваха мокрите сънища на пловдивчани през 2015 година:

Всяка вечер те излизат на сцената в пловдивските заведения, за да забавляват публиката. Те са в центъра на купона. Докато вие пиете- те са на работа. Дали са щастливи или не – никой не пита!

Те трябва да са там – да са усмихнати, да кършат полуголи тела и да забавляват гостите. Те са момичетата, който винаги са в бара, за да ви посрещнат – танцьорките в Пловдив. След като от TrafficNews.bg ви показахме класации с най-желаните ергени, жените, след които се обръщаме, най-желаните богаташки дъщери е време да ви представим и най-желаните танцьорки в града под тепетата. 

Бирсен и Фахрие Ташеви

Двете сестри са част от балета на най-оборотната дискотека в Пловдив „Галакси”. Момичетата се занимават от години с танци.

Преди да се включат в балета на „Галакси” двете сестри бяха част от друга пловдивска дискотека „Планета Пайнер”. Бирсен има и доста участия във видеоклипове на известни изпълнители. В една от песните на Борис Солтарийски  -  „Носи ти се славата”дори се включва с главна роля. На шега или на майтап в песента са възпяти всички известни момичета, но с какво така и не става ясно.

„Повтаряш ми, че си свестна, но по дискотеки тук и там. Усещам, че си известна само, че с какво не знам. Имам някакви съмнения, чувал съм мнения.” Е, да оставим чалгата настрана. От година Бирсен си има и сериозен приятел, с който са неразделни.  

Друг клип, в който можем да видим танцьорките от Галакси е в песента на  Диджеят от "Сикретс" - Дени Dj и Симона - Искам те.

 

Във видеото  можем да видим и друга танцьорка, която пловдивските момчета описват като една от най-вървежните – Елда Бераха


Танцьорката от израелски произход завърши преди няколко години Частната английска гимназия и сега е студентка в Пловдивския университет.  Както се подразбира освен участието си в нощните заведения не пропуска да се снима и във видеоклипове на чалга изпълнители. Една от песните, в който се е снимала е „Обърка пътя”на Борис Дали. За съжаление на нейните почитатели сърцето на Елда също е заето.

Други две танцьорки, които пленяват мъжките сърца в „Галакси” са Екатерина Хампарцумян и Катя Абухалауа. Катя от няколко години също е част от балета на дискотеката. Само преди две години завърши и средното си образование.

Друг балет, който се хвали с красиви момичета е „Електра”!

Танцьорките Ивон, Соня, Мариела, Христина и Гергана от години са известни със своите изяви по нощните барове, като най-често можем да ги открием в „Енканто”. 

Сестрите Ивон и Соня от малки са по сцените. Хасково, Пловдив, Стара Загора, всички морски курорти са обиколени и покорени от кръшната снага на момичетата. Двете представителки на гилдията от доста време си падат по футболисти. Докато преди време Соня делеше леглото с футболиста и футболен съдия Радослав Гидженов, сестра й Ивон се хвали със сериозна връзка с футболиста на Ботев Георги Стефанов.

 

Христина – 23-годишната танцьорка от дълго време съчетава вечерните си ангажименти с лекциите си в Пловдивския университет, където учи поп и джаз пеене.

Не по-малко известна е и танцьорката Диди Начева, която за толкова години не изневерява на „Планета Пайнер” и всяка вечер радва клиентелата на заведението. Красавицата е известна и с любовта си към шпагатите, като всяка втора снимка, която качва в личния си профил в социалните мрежи и свързани със здрави тренировки и боди билдинг.

Джулияна Гани „Мис Силикон 2013” е част бабилон шоутата, които се организират в „Планета Пайнер Клуб” всяка седмица.

Силиконовата фурия трудно може да остане незабелязана в заведението. Мъже и жени оплакват очи, като видят пищните и форми, които тя изобщо не крие.

Джулиана и момичетата от балета танцуват в оскъдни тоалети и съблазняват посетителите.

Екзотичното име на бившата миска и е дадено от баща й, който е италианец. А съвсем на скоро освен със силикон, красавицата блесна и с писателска дарба.

Джулияна направи премиера на първата си стихосбирка, която е озаглавена „Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Красавицата реши да оплюе мъжете в стихотворна форма и да обяви, че не обещава да бъде вярна на никой. С толкова много силикон, защо да се ограничаваш само с един? Ето и част от стихотворението на силиконовата танцьорка:

„Не обещавам, че за тебе ще мисля. Не обещавам, че няма да боли. Искам да те мразя за това, че ме нарани. Не обещавам, че отново ще съм твоя, че съдбата друг ще ми изпрати. Не обещавам, че ще го отблъсна, а, че ще го мразя обещавам.

Малко хора знаят, че плейметката Елена Кучкова също кършеше снага в „Планета”. Пазарджишката красавица спечели титлата „Мис Плеймейт” през 2013 година. През 2014 година участва в предаването „Вип Брадър”, където дори достигна до финал. Там красавицата сподели, че има връзка с политик. Дълго време след това медиите предполага името на неизвестния народен представител и спрягаха името й с кой ли не.

След като направихме кратък обзор на голяма част от заведенията в Пловдив нека видим какво остава: „Сикретс” и „W club”.

Гери от „Сикретс” също оставя десетки мъже със зяпнали погледи на своите участия. Красавицата има участия и в редица други заведения, но най-често може да бъде забелязана в „Сикретс”. Е ако искате да впечатлите танцьорката най-добре да си вземете куче, защото най-голямата й страст са животните и най-вече кучето й Лейди.

 “Клуб W” определено може да се похвали с красавици. Момичетата от балет „Версус”, излизат на сцената всяка вечер с атрактивни визии и нови хореографии.

Дяволи, ангели, самодиви са само част от превъплъщенията на таньорките. Красавиците много често могат да бъдат видени и в софийските клубове, както и на малкия екран. Те са редовна част от програмата на концертите на „Планета” и имат участия в много от клиповете на изпълнителите на Пайнер.

Хореографията на балета се дължи на Пепи Чупова. Красавицата е на 26 години и в момента учи в Европейския колеж. Вече две години е част от балета, а присъствието и във всяко заведение определено се забелязва. Миньончето е близка приятелка с фолк певицата Татяна и е неизменна част от клиповете и. Участие имаше и в няколко от клиповете на рап певеца Криско. За радост на всички ергени Пепи в момента е свободна.

 Една от най-добрите и приятелки е също част от балет „Версус”- Нушка Кехайова. 26-годишното момичето е от родопския край и също учи в Европейския колеж. Красивата девойка си има сериозен приятел, който често я придружава по участия.

 

Момичета дотук са само част от бижутата на пловдивските заведения. Често оплювани, но винаги заглеждани. Имената им се спрягат  в безброй истории и им се лепят какви ли не етикети, но едно едно не можем да им отречем …те са красиви. Противно на всички злобни клюки, не всички държат дебел чичко под ръка  и не всички се пъчат в лъскави коли.  Нека да развенчаем митовете и затворим устите. Момичетата са красиви, млади и известни- приковават погледите и разгорещяват страстите. 

Пловдивчанки, след които се обръщаме ВИЖТЕ ТУК!

Кои са принцовете и принцесите на 2015 години от Пловдив - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg