След като стана ясна победителката в тазгодишния конкурс Мис България – Тамара Георгиева, социалните мрежи избухнаха коментари, повечето, от които не бяха положителни.

Болшинството от българите погнаха новата миска. Победата на 24-годишната столичанка беше посрещната от потребителите в мрежата така, както не помни и моделката Антония Петрова, която била като Спящата красавица пред Тамара Георгиева.

Все още незнаем нищо любопитно за новата избраничка, освен, че се занимава с моден дизайн.

Реакциите на потребителите няма смисъл на коментираме, тъй като повечето от тях съдържат нецензурни думи, но ще ви издадем какво мнение изразиха някои от светските личности в страната.

Джулиана Гани например останаха шокирана от визията на Мис България 2017. С социалните мрежи тя написа: „Какво мислите за новата Мис България-Тамара Георгиева? Защото аз съм леко шокирана“, а в отговор феновете на блондинката написаха „Шок и ужас“, „За мен Лора-беше просто перфектна! Красота, чар, грация.. всичко за една Мис България!“, „Ужаааас” и други.

Известният столичен бохем Георги Георгиев, по-известен като Жоро Френски - организатор на първото в България "Плейбой парти" през 1990 година и 22 собствени бизнес начинания, пък коментира така:

Понякога, освен болни амбиции без покритие, малко умения във Фотошопа и малко повече излишни пари за харчене по глупости; е нужно да имаш поне едно огледало вкъщи и капка реална самооценка.

Представя/те ли си?!?/м Ви Мис България 2017. /Не искам да бъда негативен, но съжалявам - не мога мълчаливо да подмина това нещо. Титлата "Мис България" - страната с едни от най-красивите жени на Света./

След няколко часа той публикува още един пост:

Няма нищо лошо в това човек да е грозноватичък - много са така. Но когато е такъв, добре ще е да не се явява по конкурси, че чак и да ги "печели"!

То и аз съм така, и за тва не се явявам. А, иначе, знаете - имам много яки връзки там. Поне за 3-та подгласничка винаги ще се уредя!

Неговия пост в социалната мрежа Фейсбук събра близо 700 лайка и 300 споделяния.

Освен множеството коментари, потребителите на социалната мрежа създадоха и специални колажи в чест на новата миска:

 

Известния пловдивски гримьор Слави Стоянов пък коментира избраничката така:

„Понеже сега се събуждам и не съм на ясно,някой ще ми каже ли това в дясно какво точно трябва да е!?”

"Двама души, на чието място не бих искал да съм в момента: новата Мис БГ Тамара Георгиева и Петър Волгин", написа журналистът Георги Неделчев в профила си във фейсбук.

 Под същия пост водещата на "Папараци" Венета Райкова се засмя. "Тамара Георгиева на 24 годинки, новата мис българска Баба Яга!

Не бойте се деца ...."А вие знаете ли, че имате страшен ....нос?" - Ст. Данаилов

"Дами канят" - това написа Кирил Стаменов във фейсбук.

По медиите вече се носи слух, че Тамара Георгиева има връзка с големия син на уважаваната Катя Роуз – собственичката на прочутата Rose Fashion House.