Сватба в ренесансов дворец от 19 век готвят Цеци Красимирова и бъдещият й съпруг Майкъл Струмейтис. Tе са избрали за специалния ден на 12 май дворецът Finca Mas Solers - едно от най-добрите места в света, където да си кажете заветото "ДА".

Кумове на бохемското семейство ще бъдат собственичката на салони Магама - Вили Боршукова и нейният съпруг Тони Тодоров. 
 
 
Дрескодът на тържественото събитие ще бъде дълги бални рокли за дамите и костюми за господата. До момента, за голяма част от тоалетите на Цеци се грижи топ стилистът Стоян Апостолов - Стоянски, но дали и сватбената рокля на българската модна икона ще бъде негово дело, все още не е известно. 
 
Trafficnews.bg научи, че платът за сватбения тоалет е доставен от Индия, специално за случая. 
 

Припомняме, че преди няколко дни, Цеци Красимирова се забавлява като за последно и събра близки приятелки в столично заведение за своето моминско парти. 

Всяка от тях имаше украса на ръката си, предвещаваща наближаващата сватба, а САМО в Trafficnews.bg може да видите и още снимки от вечерта, в която Цеци не изневери на черния цвят и се появи облечена в секси черен тоалет. 

Цеци Красимирова събра приятелки на моминско парти в столично заведениеФаталната красавица ще каже заветното "да" своя любим - бизнесмена Майкъл Струмейтис, на 12 май в Барселона

Известен сред вип персоните в Испания и по света, ренесансовият дворец Finca Mas Solers предлага една наистина уникална обстановка. Дворецът се намира на 30 минути от Барселона и на 5 минути от Ситгес. Големи и елегантни стаи, омайни градини и открити пространства за церемонията превръщат всяка сватба в сбъдната мечта, а за гостите - незабравимо изживяване. 

Входът на имението Finca Mas Solers впечатлява с красиви фонтани, а в близост до тях са разположени едни от най-емблематичните пространства на имота - арките. 

Елегантни градини и стогодишна маслинова горичка придават още повече романтика на вълшебното място.