Сезона на моминските партита и сватбите вече е в разгара си. Преди няколко дни, Цеци Красимирова се забавлява като за последно и събра близки приятелки в столичен нощен клуб. 

Интересно е, че сред гостите не бяха забелязани известни имена от българския хайлайф, а самата брюнетка не се насочи към екзотична дестинация или космополитен град.

Дамите се забавляваха от сърце и си спретнаха весел купон, който продължи до малките часове на вечерта. Всяка от тях имаше украса на ръката си, предвещаваща наближаващата сватба. 

И този път, Цвети не изневери на черния цвят и се появи на събитието облечена в секси черен корсет, а вместо колие заложи на дантелен аксесоар. 

Снимки от купонджийката вечер тя сподели в личния си профил, като към тях написа, че това е моминското ѝ парти, както и че това е незабравима нощ и сватбата наближава.

Сред ВИП персоните, които честитиха наближаващото щастливо събитие на Цеци, са Роси Черногорова, Наталия Гуркова, Ваня Пейчева и др.

Припоняме, че фаталната красавица ще каже заветното "да" своя любим - бизнесмена Майкъл Струмейтис, на 12 май в Барселона. Покани към близките й вече са изпратени, а сватбата за милиони бързо стана една от най-обсъжданите сватби на 2019. 

Майкъл Струмейтис, известен с прякора Краля на марихуаната, и Цеци Красимирова се сгодиха на 6 декември на Карибските острови.

Бъдещият й съпруг е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка.