Най-добре охраняваните мъже на Пловдив вчера явно са били лесна плячка, тъй като са били без или с намалена охрана. Причината обаче не е била масова стачка сред охраните, а сватбата на един от най-известните охранители в града. Бодигардът Николай Бадов и приятелката му Ива Костадинова вчера си казаха „да“ на тържествена церемония в католическия храм в ЖР „Тракия“  в присъствието на 120 близки и приятели. Мерцедесът на карловския бизнесмен Кристиян Събев поведе шествието, а ресторант „Джия Бийч“ посрещна младоженците и гостите, украсен в бяло и екрю.

Песента на Селин Дион - The Power of Love, превърнала се вече в сватбена класика събра младоженците за първия им танц, който те изтанцуваха заедно с 10–годишната си дъщеричка Паола. Николай и Ива живеят заедно от години, но след раждането на детето, двамата решили да узаконят връзката си. Кум на сватбата бе друг известен охранител Николай Милев-Форда. За церемонията пристигнаха и много от съучениците на Бадов от Спортното училище и състуденти от Спортната академия, където той е завършил класическа борба. От няколко години гардът е неотлъчно до кипърския бизнесмен Анастасиос Симилидис - собственик на клуб "Бачи".

Сред гостите бяха собственикът на една от големите финансови къщи в града Георги Донкин, който се върна от Лондон за церемонията, собственикът на автомивки и сервиз „Формула“ Димитър Арнаудов, по известен като Митьо Сръбския и колегата му Наско Рижия със съпругите си.

Меденият месец младоженците са планирали през октомври, а дестинацията, която са избрали е Дубай. 


Още за най-коментираните сватби под тепетата четете ТУК!

TrafficNews.bg