Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита официално мина към клуба на „обвързаните“. След като 14-годишната руса дива създаваше малки "пожари" в рамките на месец, публикувайки в социалните мрежи поредица от провокативни кадри с татуиран пловдивчанин, преди часове двойката официално промени статуса си във фейсбук.

Гаджето на Сузи е мускулестият Александър Атанасов, който е близо 8 години по-голям от изпълнителката. Под новината за официалната им връзка мнозина пожелаха щастие, късмет и любов на влюбените, а самият Атанасов коментира с музикален подтекст:  „Сузанита, облада ме ти за цял живот“.

Сузанита Мурадова определено е сред най-скандалните български изпълнители, а крехката ѝ възраст никак не пречи на Сузи да влезе в редиците на най-обсъжданите българи. Гръмкото ѝ присъствия започна с крадената песен „Луцифер и Буда“, премина през дует с Андреа „Строго забранено“, а сега очаква своята прелюдия в нови проекти.

Обединяващото в творчеството на до скоро невръстната потомка на Мурад е посланието - аз съм обладана, сексапилна и провокативна.

Дали ще се понравят своенравните прояви на Сузи на нейния нов приятел, как ще приема разголените клипове и участия на гаджето си, няма ли да я ревнува – тепърва предстои да разберем.