Популярният под тепетата Bushido Club няма спирка. След като през месец юни, специален гост на дискотеката бе гръцката легенда Василис Карас, сега е ред на друга голяма звезда от южната ни съседка - Деспина Ванди

Подобно на своя колега, гласовитата изпълнителка готви зрелищен концерт, носещ атмосферата на бузуки вечерите. Деспина Ванди гарантира незабравимо шоу за своите почитатели и няма търпение за визитата си в Пловдив през следващата седмица. 

Стотици пеят с Карас в Bushidо! Килим от цветя и мирис на узо превърнаха клуба в бузуки барГръцката звезда и неговият оркестър успешно успяват да пренесат магията на гръцката песен в Пловдив

С изпълнения на живо, певицата обещава богата музикална програма, допълнена от впечатляваща хореография и светлинни ефекти. 

Мега събитието ще се състои на 11 октомври, петък, а билетите ще бъдат на цена от 50 лева. Ако все още не сте направили своята резервация, може да го направите на телефон: 0876 444 999.

Старт на гръцката вечер ще бъде даден точно в 23:30 часа и несъмнено ще бъде една паметна вечер за всички гости на Bushido Club. 

Всички, избрали да купонясват и тази седмица в най-големия парти комплекс в България - 5points.bg, определено няма да скучаят. Клубовете, локализирани в парти зоната, готвят поредица от изненади, а посетителите могат да се насладят на атрактивната звездна програма.

W Garden

На 3 октомври, четвъртък, се задава страхотното парти BLING WAVE, a гости ще бъдат ROSS & N.A.S.O, които ще се погрижат за доброто настроение на пловдивчани и гости на града. Очакват ви и куп промоции, както и страхотната оферта - 2 наргилета Hookah Vision на цената на 1. Петък вечер, 4 октомври, е отредена за DJ DONCHO & FUNKSTER, които също гарантират мега купон и настроение на макс. Топ диджеят C-Fusion идва под тепетата в събота, 5 октомври. Той ще бъде в компанията на MC MICKEY и със съпорта на DJ TONI.

Bushido Club

Днес, на 2 октомври, специален гост на клуба ще бъде ангелогласната Деси Слава. В четвъртък, на 3 октомври, под светлините на прожекторите излиза любимата Алисия, а Мария ще взриви публиката в петък вечер, 4 октомври

Planeta Payner Club by Onyx

Обичаният фолк изпълнител Галин ще бъде звездата на Planeta Payner Club by Onyx тази седмица. Неговите верни фенове ще могат да купонясват до зори заедно с него на 4 октомври, петък

За да бъде удобството пълно, посетителите на 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.