Стотици фенове пеят от сърце и душа заедно с гръцката мегазвезда Василис Карас в Bushido Club, където в момента се състои най-голямото бузуки парти под тепетата. Гръцката звезда и неговият оркестър успешно успяват да пренесат магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите в Пловдив. 

Най-големите хитове на певеца огласят заведението, а хиляди карамфили летят във въздуха и се трупат безспирно на сцената, като вече са образували червен килим около Карас. Най-предпочитаната напитка, разбира се, е узото, а усмивките не слизат от лицата на всички присъстващи. 

Василис Карас бе посрещнат от феновете си в Пловдив с бурни овации и още с първото си изпълнение накара всички да настръхнат от неповторимия му глас. Многобройната публика танцува, пее и ръкопляска неуморно на неостаряващите хитове на гръцкия изпълнител и неговия бенд.

Василис Карас си избра топ хотел за визитата в Пловдив!Звездата на Гърция идва под тепетата за концерта си в Bushido Club на 21 юни, петък

Малко преди началото на концерта пред Bushido Cub се образуваха дълги опашки от почитатели на легендарния певец, но големият мерак да се докоснат до любимеца си направи влизането бързо и лесно.