Вдъхновяваща и удивително красива сватбена фотосесия публикува повелителката на модата от Пловдив Tania Tettamanti.

Снимките показват най-специалните моменти от сватбата на пловдивчанката, която се състоя в швейцарския град Лугано през месец април.

Невероятните фотоси са дело на международния сватбен фотограф от Милано Миммо де Николайс, който преоткрива изкуството на сватбената фотография. Той се фокусира върху заснемането на най-запомнящите моменти от големия ден по спонтанен, стилен и зашеметяващ начин, като успява да го съчетае с оригинален и естествен стил.

Една част от снимките са заснети в град Тичино, а друга част в омагьосващия Лугано, наричан още Монте Карло на Швейцария.

Разположен на брега на едноименното езеро и сгушен в подножието на обаятелни зелени планини, Лугано съвместява чара на италианската екзотика и изисканата елегантност на западноевропейската култура. 

Припомняме, че Tania и Mattia се врекоха във вярност на 28 април на пищна церемония в ресторант „Villa Principe Leopoldo” , в присъствието на много приятели от Франция, Австрия, България и роднини на младоженците.

Приказно: повелителката на модата от Пловдив каза “да“ на своя любим СНИМКИУникалното сватбено тържество се състоя в ресторант „Villa Principe Leopoldo” в швейцарския град Лугано

Красивата пловдивчанка бе ослепителна в най-важния ден от живота си. Тя бе облечена в класическа сватбена рокля , покрита с нежна дантела от луксозния бутик „Nicole Sposa” в Милано.

Веднага след сватбата, младоженците заминаха на почивка в швейцарският град Люцерн, а за престоя си там избраха хотел Park Hotel Vitznau, известен още като замъкът.

Медения си месец те планират през месец октомври, а като дестинации са избрали екзотичните Малдиви и Шри Ланка.

През месец септември двамата, пък не пропуснаха да си направят и романтична екскурзия до Ница и Монте Карло.

СНИМКИ

 

 

Снимки: Mimmo de Nicolais