Жоро Кучков, който стана популярен покрай скандалната си визия, е съквартирант номер две в шоуто ВИП брадър. Той е известен с имитацията си на Николета Лозанова.

"Випове, готови ли сте", написа Жорето в личния си профил.

Кучков придоби още по-голяма популярност, след като за него бе излъчен телевизионен репортаж. Още тогава младежът, роден в Котел, се оплака, че заради атрактивната си визия получава много заплахи и дори се страхува за живота си. Впоследствие те са зачестили, показа проверка на вестникът. Във Фейсбук валят смъртни заплахи и нецензурни обиди срещу Жорето Кучков, като авторите им са най-вече мъже.

Той вярва, че е роден, за да бъде под прожекторите. Обича скандала. И има хиляди последователи в социалните мрежи. Младежът използва чудесата на макиажа, за да постигне желания ефект, като най-силно акцентира на веждите. Освен това с помощта на контура той подчертава скули и тънък нос, досущ като на Лозанова. 

Любовта на младежа към водещата е толкова силна, че дори си е татуирал името й. 

Във Фейсбук го следват близо 14 000 човека, които все пак са нищожна част от феновете на кумирката му, надминали 127 000 в официалния й профил.

Шоуто, което ще се излъчва по Нова ТВ, се очаква да стартира на 12 септември. Все още не са ясни кой ще са участниците, но продуцентите обещават те да са цветни, а дори и скандални. 

Още за това кой е Жоро Кучков може да видиет ТУК

TrafficNews.bg