Синоптичката Натали Трифонова често е набърквана като любовница на различни популярни личности, сред които и Слави Трифонов. Даже беше плъзнал слух, че едва ли не ще се омъжва за бившия футболист на Левски Антонио Аниете. Което, естествено, не се случи. 

Оказа се, че блондинката си има голяма любов и той бе разкрит в предаването „Търси се“. Той се казва Доан и се познават от 4-и клас.

"Той е много по-добър човек от мен, много по-благ характер", казва Натали за приятеля си Доан Хасан, цитирана от Hotnews.

Той пък не крие, че още от малък е имал симпатии към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, но винаги са намирали пътя един към друг. Самият Доан в момента е в много тежък период, тъй като съвсем скоро му се наложило да спаси живота на баща си. Споделя, че благодарение на Натали преминава леко този период, защото тя го подкрепя и окуражава, но в същото време самата Натали не крие, че е изживяла нещата много драматично.

В предаването бабата на Натали – д-р Маргарита Ковачева, казва, че въпреки че е заета, внучката ѝ успява да я посети във Велико Търново поне веднъж в месеца. Не крие, че основно ѝ прави забележки за облеклото. Надявала се е Натали да стане лекар, и досега съжалява, че е взела решение да тръгне в друга професионална посока.

"Това не е моето призвание, по-добре да не правя нещо, което не чувствам като свое", коментира Натали. „Не обичам да правя дългосрочни планове, знам само, че искам да остана в България“, казва още Натали Трифонова.

"Тя е даваща любов и излъчваща любов", категорична е Ванина Трифонова за дъщеря си. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на почивка в Гърция и претърпяват тежка катастрофа. Майката губи съзнание, изпада в критично състояние, пет дни лежи в болница. Тогава Натали разбира, че може да изгуби най-близкия и ценен човек до себе си.

"Това ме промени и ме накара да ценя всичко, което имам. Слава богу, че нещата се развиха добре", разказва тя.