Няколко комплекта от фешън бижутата на "Пандора" получи за 18-я си рожден ден Магдалена Стоянова. Младата дама, която през последната година може често да бъде видяна в компанията на младия бизнесмен Спас Шиндаров с колоритния прякор Мръвката. Мръвката е един от най- актуалните ергени под тепетата, а прякорът му изобщо не е случаен- той е наследник на фамилия, която от години е в месарския бранш. 

Бащата на младата дама Васил Стоянов, който е състезател по мотокрос, бе запазил терасата на ресторант "Fish House Jump" - собственост на фамилята Търеви. Сред гостите бе и Търев - младши, Кирил, който е близък приятел на Шиндаров. Футболистът Дани Кики, Гергана Добревска ,Марина Тракова и приятелят й също са били сред поканените. 

Красивата рожденничка получи купища подаръци, но основният тепърва предстои. Магдалена в момента кара шофьорските курсове и в 12-ти  клас вероятно ще ходи на училище със собствен автомобил. 

По-късно цялата компания, без да прави излишни движения, се премести в клуб "Secrets", където поздравите за рожденичката и нейните приятели продължиха до сутринта. 

Рожденичката Маги с приятелките си

 Спас Шиндаров /вляво/ в компанията на Дани Кики и Любо Чакъров

 

Марина Тракова с приятеля си

Бащата на рожденичката Васил Стоянов и съпругата му

TrafficNews.bg