Onyx Club, който за отрицателно време се превърна в най-горещата точка на нощния живот в Пловдив, вече събира стотици посетители и тази седмица също ще бъде повече от динамична! Куп изненади очакват всички посетители, а входът ще бъде СВОБОДЕН от понеделник до четвъртък, като за дамите той остава free и в петък и събота.

Още тази вечер ще се състои най-доброто СТУДЕНТСКО парти на Пловдив! За горещия купон са ангажирани Гъмзата и Брас Шоу, като старт на голямото избухване ще бъде даден точно в 22:00 часа, а мега АФТЪРПАРТИ до 9 сутринта също ще изкушава всички студенти.  

Луд ретро купон ще се заформи във вторник със специалното участие на диджей Живко Микс, а качествените алкохолни напитки ще бъдат на -50%

Следващите два дни от седмицата ще бъдат много, много горещи.

В сряда, на тематичната Erotic Night сърцата на мъжката половина ще забият два пъти по-силно сред куп красиви и секси танцьорки, а в четвъртък краката на дамите ще омекнат на парти, подготвено от атлетичните мачовци на Magic Mike.

Петък ще бъде отреден за топ сензацията на сръбската музика Емина Туфо, която ще бъде специален гост на Onyx Club, а в събота за пловдивчани ще пее поп-фолк певицата Мария, която обещава ударна шоу програма.

И през двата дни входът за всички дами ще бъде свободен до 24:00 часа.

През изминалия петък, обстановката също беше нажежена на макс с изкусителната Татяна, която бе специален гост на заведението, а Лорена даде старта на МЕГА афтърпартито на града и спретна луд купон в малките часове на нощта.

Специално за всички пловдивчани звучаха хитовете „Вредна”, „Все ми е тая”, „Жена за лудницата” и много други, а колоритни танцьорки и пърформанс артисти допълнително вдигнаха градуса на настроението. 

В събота, пък се състоя най-голямото гръцко парти в града, а под светлините на прожекторите излезе един от най-успелите и талантливи гръцки изпълнители Giorgos Giasemis.

 

Ето и още снимки от култовото гръцко парти в събота вечер: