Съдът отне по-малкия син на фолкпевицата Емануела и предостави родителските права на неговия баща - Димитър Динев, наследник на милионерската фамилия Диневи, стана ясно от самата певица.

Изпълнителката от "Пайнер" даде официален коментар в профила си във Facebook като беше категорична - според нея съдията Елена Динева не е взела под внимание нейните доказателства и от женска злоба е решила да даде правата за малкия Мити на бащата, защото професията на Емануела не й давала възможност прекарва пълноценно време с детето си.

Припомняме, че преди няколко месеца Емануела проговори за отношенията си с бившата й половинка Димитър Динев като сподели, че той е променил поведението си спрямо детето и полагал грижи.

"Децата обичат родителите си инстинктивно. Той няма как да прецени в момента кой от двама ни се грижи по-добре за него. Прекалено малък е. Той обича мен по един начин и баща му по друг начин.

Нормално е да има връзка и с двамата. Смятам, че има неща, които той би преценил вече като по-голям", каза тогава певицата пред Планета ТВ. 

Eмануела проговори за отношенията си с Митко ДиневПевицата сподели, че бившият й е започнал да се грижи за сина им