Емануела проговори за отношенията си с бащата на детето й Димитър Динев. Звездата сподели, че в момента и двамата се грижат за малкия Мити. Напоследък милионерският наследник е променил поведението си спрямо детето и полагал грижи.

"Децата обичат родителите си инстинктивно. Той няма как да прецени в момента кой от двама ни се грижи по-добре за него. Прекалено малък е. Той обича мен по един начин и баща му по друг начин.

Нормално е да има връзка и с двамата. Смятам, че има неща, които той би преценил вече като по-голям", каза певицата пред Планета ТВ. 

Емануела разкрива, че с бащата на малкото й детенце са в нормални отношения и за нея е важно да продължават да имат добра комуникация помежду си. Вече от няколко години са разделени и не вярва, че е възможно някой ден отново да бъдат заедно.

"Може да се влюбя отново в Митко, което ще е много трудно, предвид нещата, които сме преживели. Не знам дали хората се влюбват в някого два пъти. На мен досега не ми се е случвало. Каквото е отредено отгоре, това ще стане. Но предпочитам да сме в добри отношения. Това е много важно за детето", казва още тя.

Припомняме, че когато младата двойка се разделиха, Емануела твърдеше, че Митко не е давал и стотинка за сина си. За пръв път от няколко години те бяха заедно на четвъртия рожден ден на Мити. 

Според запознати партито в чест на наследника им е било в столичен ресторант, собственост на Митко Динев. Празненството не е било скромно, както се и очаквало. Бащата сериозно се е отдал на бащинството, като всяка седмица детето му го придружавало в заведението, където стоял с часове под зоркото наблюдение на бавачки.