Едно дългоочаквано събитие за всеки родител изживя Татяна през тази седмица. На 10 май бе абитуриенския бал на нейния син Атанас, за който певицата отдавна се подготвяше:

“Това ще остане един от най-щастливите моменти за мен и моя син. Още съм под влияние на силните емоции, които изживях по време на бала на сина ми. Искам да благодаря на всички гости, които ни уважиха и направиха празника ни още по-незабравим. Най-вече бих искала да благодаря на Господ, че ме е дарил с най-прекрасния син на света. Смело мога да заявя, че съм най-щастливата и горда майка, а на Наско пожелавам да следва мечтите си и да върви само напред и нагоре, защото го заслужава“, сподели пред www.planeta.tv Татяна часове след голямото празненство.

Звездата на телевизия “Планета“ разкри, че подготовката на тържеството, на което са присъствали над 130 човека, и е отнело месеци, но пък е изключително щастлива, че всичко се е получило перфектно. Затова заслуга има и екипа, който й е помогнал за организацията, както и специалните гости на партито – Росица Пейчева, Бояна Мерджанова от “Планета Хера“, танцова формация “Пловдивъ“ и др.

 

Певицата издаде, че цялото тържество е било заснето, като за фотографиите се е погрижил Чавдар Димитров, а много изненади са очаквали Наско в ресторанта – първата е специална мултимедия, която разкрива най-съкровените моменти от неговата поява досега – като се започне от теста за бременност и се стигне до последния му рожден ден, а впечатление на всички направиха видео моментите от 3-4 годишна възраст на Наско, също намерили място в мини филмчето. 

Може би най-голямо вълнение сред гостите и самия абитуриент предизвика още един жест на Татяна – стихотворение, посветено на Наско, което тя бе написала специално за този ден. Майка и син впечатлиха гостите и със своята визия, като и двамата бяха заложили на красиви маркови тоалети, а Татяна сияеше и бе като дама на бала до своя син.

Росица Пейчева, която стана част от радостния ден на своята колежка, също изпрати абитуриент тази година. Изпълнителката все още е под влиянието на силните емоции от абитуриенското парти, което организира с много любов за своя син на 11 май в Асеновград.

Певицата използвала повода, не само да направи тържество по случай завършването на Димитър, но също така е искала да събере на едно място най-близките си хора. От нейните колеги от музикална компания “Пайнер” да поздравят абитуриента бяха дошли Илиян, Нелина, Славка Калчева, Николай Славеев, Иван и Ивана Дякови, Здравко Мандаджиев и Татяна.

Част от партито бяха и всички роднини на зрелостника, както и сестра му Мироана, която не пропусна да напише послание във Фейсбук, придружено от снимка. 

Музикална изненада за Димитър бе подготвила и талантливата млада певицата Кристина Арабаджиева, с която са израснали заедно от деца и са много близки. Изпълнението на трио “Родопски извор” успя да разчувства дълбоко всички присъстващи. Гримьорът Борислав Соколов - Бони, близък приятел на певицата, отново бе до нея и в този толкова важен момент.

 Снимки:Planeta.tv, Facebook