"Мис България" Роси Иванова проби и в Дубай, благодарение на красотата си. Русенката от години е един от най-желаните модели в страната. След като от години се коменира, че заради проблеми в личния живот, Роси Иванова се е депресирала, а колежки, които тайно и завиждат се опитвали не веднъж да й препречват пътя към големите пазари, синеоката красавица най-сетне се е престрашила и е решила да се пробва и в чуждестранния шоубизнес. 

В личния си профил красавицата вече е публикувала снимки от посещенията си в Дубай и други страни. 

Приятели и близки на Роси в модните среди смело коментират:"След като е най-красивата българка и преспокойно може да достигне нивото на Адриана Лима, защо бяга от скандалните медийни изяви с известни мъже, които помогнаха на Николета, Златките, Ася и други жени да се прочуят и извън България? Тук без жълто не става, ако не е активна в медиите също, но тя не го осъзнава."

Дълго време се говореше за скандал между Роси Иванова и Жени Калканджиева относно това коя от двете е по-красива. Това категорично бе отречено от Росица, която доказа точно обратнпото и показа близки отношения с Жени като публикува снимки от рождения й ден.