Фолк певицата Роксана публикува гневен пост, късаещ зверската катастрофа, в която загина Милен Цветков. В него, тя нарича Кристиан, убил с автомобила си журналиста, разглезен глупак, който трябва да бъде съден с цялата тежест на закона. 

Според ромския славей, случилото се не е просто инцидент, а убийство. В своята публикация Роксана се обръща и към правителството с молба за по-строги мерки за всички "шофьори", седнали зад волата пияни и дрогирани. 

Ето и какво гласи цялата публикация на певицата:

"След убийството на Милен Цветков, защото за мен това не е просто инцидент,а убийство се замислих много и си дадох сметка ,колко безотговорни хора съществуват под това небе .
Замислих се за това ,че моята работа е на колела. Аз живея повече в колата си ,а не в дома си ,защото трябва да работя и нямам друг избор . Така е за всички мой колеги певци, артисти и музиканти.
Трябва ли да излизам със страх на работа ,трябва ли да ми трепере сърцето всяка секунда зарди това ,че някое вчерашно, разглезено,недоносено мамино синче ще ме убие? Трябва ли да се страхувам за това ,че ще оставя децата си сами? До кога ще живеем в държавата на Бай Ганьо и Поп Кръстьо, докога?
Аз искам да огледам децата си , да съм свидетел на всеки техен миг , да съм с тях и до тях за всичко, да прегърна внуците си един ден и никой няма право да ме лишава от това . Всеки човек трябва да живее и остарее достойно .
Обръщам се към правителство с призив и молба за незабавни и още по строги мерки за всички " шофьори " с купени книжки ,за всички пияни и дрогирани убийци на пътя .
Това л...но, трябва да бъде преследвано и съдено с цялата тежест на закона без каквито и да било компромиси .Този разглезен глупак отне живота на един невероятен баща, водещ, журналист и човек .
В края на този неприятен пост искам да ви пожелая . Да сте живи и здрави, благословени и много щастливи . Искам да ви помоля, да обръщате повече внимание на децата си ,да контактувате с тях повече,да говорите с тях за всичко и на всякакви теми ,освен техни родители станете и техни приятели. За да може ,да запазите и тях ,и вас и хората навън ,за да сте част от статистика за добри и успешни родители, а не родители на убийци." 

С поста си в социалните мрежи, Роксана отключи ожесточена дискусия сред потребителите. Написаното от нея бе споделено над 1000 пъти.