Страх да не проиграе спечелените от тото 67 милиона евро тресе роднините на Гошка.

Късметлийката е страстна почитателка на хазарта, за това свидетелстват и нейни снимки в казина, качени на страницата й във Facebook. Притеснени от това да не проиграе парите, повечето роднини на Гошка се разбрали да дават непрекъснати смени до нея и веднага да алармират останалите, ако тя тръгне да играе.

В същото време непрекъснато повтаряли на съпруга й Марин да я увещава да не ходи повече в игрални домове, защото ще профука парите.

Роднините на Гошка били силно притеснени, че попадне ли веднъж в голямо казино, тя няма да може да спре да залага и лесно ще стане жертва на порока, както и на лъжливи крупиета, пише "България днес", цитирана от dnes.bg

След изчезването на цялата фамилия Георгиеви, което се отдава на страха им от мутрите на местния подземен бос Иво ел Булгаро, в градчето Кинтанар дел Рей, където живяха, падането на джакпота продължава да е най-обсъжданата тема.

Според местните 61-годишната Гошка Георгиева открай време си падала по казината. Когато имала възможност, отивала да поиграе, като понякога взимала за компания и мъжа си Марин или семейни приятели.

В лотарията също била редовна и не пропускала седмица, в която да заложи 10-15 евро. Гошка мечтаела един ден да посети популярните столици на хазарта Лас Вегас и Атлантик Сити.

Още след изчезването на Гошка и близките й местните предположиха, че те може да са отпътували за Америка или Азия. Познатите на късметлийката в Кинтанар дел Рей се притесняват, че след като Гошка разполага с милиони, вместо да живее охолно с парите, може да се отдаде на страстта си.

Най-голямата внучка също си падала по скъпите вещи. Синеоката красавицата е любимката на баба си Гошка. Дъщеря е на по-големия й син Георги. Доскоро имала мъж, но нещата не потръгнали и допреди изчезването й Гергана се считала за най-желаната от ергените в Кинтанар дел Рей.

Гергана била винаги до баба си, когато баща й пътувал с камиона, а майка й чистела къщи или работела на лозята. Според съседи, цитирани от електронното издание "Ел Еспаньол", тийнейджърката, която е прекарала почти целия си живот на Иберийския полуостров, се чувствала повече испанка, отколкото българка. Била пристрастена към скъпите коли, модерните дрехи, ходела по купони и обичала да танцува по дискотеки.

От Гошка и фамилията й до днес няма следа. Тя изчезна ден след като удари джакпота на лотари "Ла Примитива". Счита се, че това е станало след анонимно обаждане, в което бабата била предупредена, че мафиоти идват, за да я отвлекат.

TrafficNews.bg