Фитнес инструктурът и Мистър София 2018 Ричард Величков, който натрупа особено звезден статут след участието си във "ВИП Брадър", нападна Джулиана Гани и гаджето й Илиян Найденов. 

Той публикува видео в личния си профил, в което отправя люти обиди към пловдивчанката, като твърди, че тя първа го е нападнала. 

"Добро утро, приятели! По повод нападките от Джулката за моя Липовон, искам да ви кажа, че тя започна да го прави това, защото не я наех за реклама. Не съм платил, понеже съм чувал, че на нея и плащат за други неща, а аз други неща от нея ни най малко не искам. А също така псевдо инструкторът, който е известен с това, че е гадже на Джулиана, го написа, за да може да си промотира книжката, която книжка очевидно не е много ефективна, щом тая свиня приятелката му все още си е свиня!" - казва Ричард.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Липовонът ми е напълно безвреден! Той е внос от мексико е и на билкова основа. ДА има продукт, който е менте и има КОД на холограна, той е изключително вреден за здравето и опасен. Нападките ит Джулката са основани на завист, та тя самата ако го изпие ще остане много доволна и ще изглежда в пъти по-добре. Ако някой не е доволен от продукта ми, то му връщам парите. Години наред той е номер едно, това което даваха по Нова са ментета, изследвайте моя и ми покажете резултат. Залагам всичко на него. Бъдете спокойни, качеството е гарантирано!

A post shared by Richard The Lion (@richard_velichkov) on

Фитнес инструкторът добави и текст към видеото си, в който обяснява колко е безвреден неговият продукт:

"Липовонът ми е напълно безвреден! Той е внос от мексико е и на билкова основа. ДА има продукт, който е менте и има КОД на холограна, той е изключително вреден за здравето и опасен. 
Нападките ит Джулката са основани на завист, та тя самата ако го изпие ще остане много доволна и ще изглежда в пъти по-добре.
Ако някой не е доволен от продукта ми, то му връщам парите. Години наред той е номер едно, това което даваха по Нова са ментета, изследвайте моя и ми покажете резултат. Залагам всичко на него. Бъдете спокойни, качеството е гарантирано!

Ричард Величков пред TrafficNews : Хората, които ме обиждат, избиват комплекси"Мистър София" е категоричен - "ще върна парите на тези, които не са доволни от продукта ми за отслабване"

Последваха нападки към Мистър София, заради обидите, които е изсипал до адрес на Джулиана Гана, а той побърза да се обясни в коментар:

"Хора, спрете да ми давате съвети, обидил съм я, защото съм на принципа “око за две, зъб за чейне”. Когато някой ме предизвика така става, иначе не бих казал на някого така."

Как коментира Джулиана Гани нападките му и какво каза тя пред Trafficnews, ще разберете малко по-късно тази вечер.