Една от основните дейности на "Мистър София 2018" и участник в последния сезон на „Vip Brother“ Ричард Величков в момента е реклама на продукт за отслабване, който според самия него е бързият път към лесното сваляне на килограми.

А според някои коментари в социалните мрежи въпросният продукт нямал нищо общо с оригиналния и от артикула нямало ефект. 

Ричард обаче е категоричен - той е единственият у нас, който внася оригиналната добавка. 

"Аз съм единственият в България, който внася Липовон. Можете да проверите това и в световния сайт на производителя – там са написани моите имена", каза още пред TrafficNews фитнес инструкторът. 

Ричард твърди, че досега никой не се е оплаквал от продукта, който внася той. Ако някой е недоволен - той обещал да върне парите. 

"Моят продукт за отслабване го рекламират момичета, които държат на добрия имидж. Преди да го рекламират те са го опитали и не биха представили нещо, което ще ги изложи тях самите", обясни пред TrafficNews риалити звездата. 

Припомняме, че популярният инструктор, който натрупа още по-голям интерес след скандалното си участие във "Vip Brother" през май месец си направи скромен подарък, който възлиза на над 100 бона - мощен модел автомобил. 

Пред екипа ни амбициозното момче разкри, че вече му е омръзнала скъпата придобивка и си е поръчал нова кола - още по-лъскава. 

"Всичко сам съм си постигнал. Аз не съм от богато семейство и дори помагам на родителите ми. Преди това "Audi" имах "BMW", което подарих на сестра ми", разказа Величков пред TrafficNews.