С настъпването на астрономическата пролет едно от най-посещаваните заведения под тепетата ще ни изненада с невероятна програма и много хубава музика.

За доброто настроение на всички посетители тази седмица ще се погрижат едни от най-големите имена на България и света, които подготвят уникални партита и очакват да видят най-верните си почитатели от Пловдив, с които заедно да разтърсят сцената.

Още тази вечер много хип-хоп очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black”. Точно в 22:00 часа започва големия купон, затова подгответе най-предизвикателната си дрехи и се подгответе за ударна доза готина музика с уникалния рап изпълнител Димчо.

Изпълнителят  ще зарадва феновете с  най-големите си хитове , сред които „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната”. Сред най-известните му парчета са още  „Баш майсторска“ съвместно с Били Хлапето, както и другият му голям хит „Big Meech“ с бургаския рапър F.О. Талантливият музикант неведнъж е избухвал в клуба, и всеки път партито става все по-горещо. За покачване на адреналина ще се погрижат и уникалните W LADIES, които ще нажежат страстите в заведението, а за парчетата ще отговаря диджей DJ SE7EN.

Няколко дни по късно, в петък вечер, в България пристига незабравимия и уникален диджей Таркан. Той е любимец на хора от цял свят, а с честите си гостувания в W Club, успя да се превърне в любимец и на пловдивчани. Изпълнителят е подготвил уникално парти от световна величина.

Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Таркан печели и приз за „Най-добър чуждестранен диджей” в България, а освен миксирането на музика той е и успешен диджей. Той създава лейбъла No Smoking Recordings, заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция V-Sag.

Вижте и снимки от изминалия петък, когато на сцената на W Club се качиха единствените и неповторими „Ъпсурт”: