Светлана Василева упорито отказва да разкрие годеника си, но благодарение на една от последните ѝ снимки наблюдателни фенове разкриха кой е мъжът до нея, пише столичен всекидневник.

Половинката, на която плеймейтката се кани да се врече във вечна вярност, е най-добър приятел на гаджето на Златка Райкова – ММА боеца Георги Валентинов. Именно Райкова запознала Светла с левента.

Самият тайнствен годеник се вижда на снимката най-вдясно, само че част от лицето му е отрязана. Това е единственият засега фотос на блондинката и бъдещия й съпруг, който става обществено достояние.

Вероятно плеймейтката се е съгласила да публикуват фотоса, защото е разчитала, че никой няма да се усъмни, че именно това е човекът до нея, тъй като не са седнали един до друг. Проверка обаче показа, че за останалите мъже в компанията с изключение на самия Валентинов се носят слухове, че предпочитат жените само като приятелки.

Участничката в последния „ВИП Брадър“ ходи с младежа едва от 2 месеца, но вече избира булчинска рокля. Гонзовица не спира да развява годежния си пръстен пред медиите, но за сметка на това продължава да крие кой й го е подарил. Знае се само, че е роден в Стара Загора и има богати родители.

Още новини ТУК

TNS.bg