Първите летни партита в един от най-посещаваните клубове под тепетата - W Club са вече факт. Всяка седмица пловдивчани избухват на култови партита и се зареждат с летни емоции под звуците на най-големите хитове и свежи парчета на лято 2018. 

Още утре специално за тематичното черно парти на W Club – “Back to Black” на сцената ще се качат избраните само преди два дни за БГ група на годината на Годишните Музикални Награди на БГ Радио - неповторимите Лъчо и Тото от "Скандау".

И този път те са подготвили за феновете си от Пловдив разнообразна програма, включваща едни от най-големите им хитове.

Звездният дует, който с  бързи темпове се изстреля на върха, обещава една незабравима вечер на всички свои почитатели от града на седемте тепета, които са избрали именно W Club във вторник вечер.

Специално за голямото избухване утре вечер, музикалният тандем ще изпълни големите си хитове като „Мафия”, „Replay”, “РитъмЪ”, „Шесто чувство”, „Хляб и сол”, както и последните „Кокаина” и „Без да пие”, които вече се радват на хиляди преглеждания и звучат на макс, откъдето и да минеш.

Изключително музикалните момчета от група СкандаУ не гостуват за първи път в W Club. Техните участия  винаги се радват на особен интерес, а пловдивчани се редят на големи опашки, само и само да се докоснат до своите любимци.

В края на работната седмица, точно в петък вечер, една от най-големите рап звезди на България – Криско също обещава да вдигне култово парти под тепетата. Той също си тръгна с приз от Годишните Музикални Награди на БГ Радио, които се проведоха на 16 юни в Благоевград. Криско бе избран за БГ изпълнител на годината и с нетърпение очаква срещата с феновете си от Пловдив, за да сподели и с тях голямото призвание. 

Габровецът обещава незабравима вечер изпълнена с много музика, добро настроение и усмивки! Рапърът ще зарадва всички посетители на W Garden с хитовете си, а ние не се съмняваме, че първото изпълнение ще бъде на най-новия му сингъл, съвместно със Слави Трифонов -  „Гледай как се прави”, премиерата, на който беше именно в W Club, и който оглави музикалните класации веднага след излизането на екран. 

В култовата петък вечер ще чуем още Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, Герои съвместно с Venci Venc и хитът, който събра почти 10 милиона преглеждания за два месеца – Мърдай, както и много други.

В съчетание с хубавата музика, момичетата от балета ще се погрижат градусът да се качи на макс, с уникална визия и светлинно шоу.

През изминалата седмица пловдивчани препълниха W club, a причината беше рождения ден на най-обичаното пловдивско заведение!

Ето как се забавляваха всички посетители на партито, което продължи до сутринта: