Знаем, че ги очаквате с нетърпение! Обсъждате ги, оглеждате ги, понякога дори злословите зад гърба им. Но на тях не им пука. Те са на крачка от живота, в който няма училище, вечерен час и намусени родителски физиономии, които гледат смръщено часовника. Усилено се готвят за изпити у нас и в чужбина, но това не им пречи да се забавляват.

И все пак преди да продължат  напред и нагоре, ги очаква събитието, което никоя от тях не би пропуснала. Балът! Подготовката е започнала отдавна - рокли, обувки, бижута, лимузини. Топфризьорите и гримьорите под тепетата  са ангажирани отпреди година. Някои от момичетата са избрали тоалети на световно известни дизайнери, други ще заложат на българските стилисти. TNS.bg надникна в будоарите на най- обсъжданите абитуриентки от набор 97. Да видим какво правят тазгодишните Принцеси на бала!

Възпитаничката на частната английска гимназия Габриела Якуб определено е сред най- коментираните млади дами. Тя рядко пропуска светско събитие като никога не прави грешки с дрескода. Не крие, че е пристрастена към шопинга и признава, че няма да мине само с една рокля на бала. Набелязала е цели три като първата вече е купила от Дубай. Другите две са поръчани в луксозен бутик в Истанбул. 

Паралелно с подготовката за бала, Габриела се готви и за изпитите в Медицинския университет, тъй като смята да продължи по стъпките на баща си - стоматологът Дани Якуб. 

 

 

 

Петя Конакчиева, която завършва Руската гимназия, също смята един ден да облече бялата престилка и да сложи лекарските слушалки. Нейните родители са лекари и амбициозната дама е приела професията като призвание. Петя е поръчала роклята си при пловдивска дизайнерка. 

Съученичката й Стела Сталева вече има няколко тоалета в гардероба, но този който ще облече в нощта на абитуриентския бал е избрала, докато е била в Барселона. Чаровната госпожица вече е приключила с терзанията за изпитите, тъй като е приета в престижен университет в Холандия.

Още една възпитаничка на ЕГ "Иван Вазов" Тина Харизанова е сред дамите, по които въздишат доста младежи. Наследничката на фамилията Харизанови, която притежава един от най- големите мебелни салони в града, все още няма тоалет, но предпочита да избере модел на някой от родните стилисти. Модата е нейна страст, която смята да превърне в професия. Абитуриентката е избрала университет в Лондон, където ще учи дизайн.  

 

 

Атрактивната блондинка Николет Матакова преди броени дни е засечена в галерията "Виторио Емануеле" в центъра на Милано. Сериозното количество покупки, които държи в ръцете си, говорят че ученичката от частната Английска гимназия сериозно се подготвя за бала. 

 

След като миналата година организираха бала на по-голямата си дъщеря Анна - Мария, екстравагантното семейство Ружеви, тази година абитуриентка е по-малката -  Александра. Анна - Мария се появи с тъмно синя рокля и бял ролс ройс. Какъв тоалет е избрала екзотичната красавица Александра ще видим през май.  

  

 Дъщерята на известния пловдивски галерист Димитър Инджов - Карина определено е сред най- стилните млади дами в града. Затова едва ли ще разочарова публиката пред пловдивския панаир, където ще е бала на Математическата гимназия. За чаровната брюнетка обаче по-важни са изпитите, тъй като тя планира да замине за Лондон , преследвайки мечтата си да бъде графичен дизайнер.  

 

Гергана Генкова учи в Математическата гимназия, но вижда бъдещето си на фондовата борса. Затова и заляга над учебниците и се готви за изпитите по финанси. Атрактивната брюнетка, която от няколко месеца може да бъде забелязана в компанията на Европейския шампион по бокс Димитър Кръстев, е избрала за бала си моделът на Версаче, с който Анджелина Джоли се появи на Оскарите. 

Магдалена Стоянова, която е възпитаничка на същата гимназия, вече е ангажирала фризьор, гримьор и фотограф за нощта, в която всички момичета искат да бъдат най- красивите. Тя е дъщеря на състезателя по мотокрос Васил Стоянов, но няма да отиде с мотор на бала си, тъй като е предпочела доста по-комфортното купе на S- класата на Мерцедес!

Моника Месропян завършва Хуманитарната гимназия и е братовчедка на известните братя от "арменската бригада". 

Надя Колева е дъщеря на известния пловдивски адвокат Георги Колев. Тя е възпитаничка на Френската гимназия и очевидно е наследила вкусът към модата от баща си, който определено е най-елегантният общински съветник под тепетата. Младата дама вече има тоалет за бала, който си е избрала в чужбина, затова интересът й е насочен към учебниците по български и история, тъй като тя ще кандидатства право. В семейната кантора вече я очакват, за да може едновременно с теорията да получава и ценни съвети за адвокатската практика от баща си и чичо си. 

Държим да отбележим, че това не е класация, а момичетата са подредени на случаен принцип. Също така сме сигурни, че не сме успели да представим всички принцеси, така че очакваме още предложения от нашите читатели. След баловете пък ще ви покажем тоалетите на абитуриентките.

Очакваме вашите предложения на redaktor@trafficnews.bg

TNS.bg