Една от най-ярките и големи звезди на музикална компания „Пайнер” Глория ще празнува предстоящите коледни празници заедно с пловдивчани.

Мястото на бляскавото събитие ще бъде само на 2 км от Пловдив - в четиризвездния луксозен хотел „Парк и СПА хотел Марково” . Примата на поп-фолка ще бъде специален гост на комплекса навръх Коледа, което обещава един незабравим празник за всички гости.

Глория ще излезе на дансинга на ресторант „Belle Vue” и ще внесе много настроение с най-големите си хитове, така, както само тя може да го направи. Към богатия си репертоар тя е добавила и най-новите си парчета, които преди дни излязоха на големия екран.

Диджей програма и много изненади също ще станат част от коледния празник.

Промоционалните КОЛЕДНИ пакети за 2, 3 или 4 нощувки, може да разгледате ТУК.

Примата на поп-фолка Глория далеч няма да бъде единствената звезда, която ще гостува на комплекса в празничните вечери!

На 23 декември един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов – Графа ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за всички гости.

На един от най-светлите български празници Бъдни вечер, комплексът подготвя празнична вечеря с анимация за най-малките гости, коледно магическо шоу и посрещане на Дядо Коледа.

Освен с богата музикална програма, Парк и СПА хотел Марково изкушава своите гости с атрактивни ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за Нова година.

Пакетите за 3, 4 или 5 нощувки може да разгледате по-подробно ТУК.

На 29 декември за доброто настроение на всички гости в елегантния ресторант Belle Vue ще се погрижат струнен квартет Mystic.

На 30 декември, с гостите на спа комплекса ще празнува хитовата изпълнителка от музикална компания „Пайнер” - Анелия.

С настъпването на новата 2019 година, ресторантите Bella Donna и Bell Vue ще бъдат осеяни с куп изненади! На 31 декември, актьорът Руслан Мъйнов ще вдигне градуса на настроението със своето музикално хумористично ШОУ. Част от богатата новогодишна програма ще станат и прекрасните момичета от група Compact Voices. Магичната обстановка ще бъде допълнена от маг Кристел, който е приготвил уникален спектакъл за малки и големи.

Ето кои звезди ще празнуват Коледа и Нова година с гостите на луксозен спа хотел край ПловдивГрафа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са само част от изненадите в Парк и Спа хотел Марково

Томболи, награди и много изненади също ще поддържат доброто настроение на всички присъстващи.

За разлика от други хотели в Пловдив, СПА комплексът се намира в подножието на Родопите - далеч от градската суматоха и привлича с впечатляваща панорамна гледка към града на седемте тепета.

В празничните дни, четиризвездният комплекс ще се превърне в оживяла приказка, а ресторантите Belle Vue и Bella Donna ще станат арена за скъпоценни спомени.

Освен от стандартните стаи, всички посетители ще могат да се възползват и от новите попълнения на хотела -  делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартаменти.

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.