Най-романтичният месец от годината настъпи, а с него идва времето на търсене на идеи как да изненадаме любимия човек. Писнало ли Ви е да търсите подаръци за своята половинка за Свети Валентин и да не ви идва никаква оригинална идея? Изненадите като шоколадови бонбони, бижута, парфюм, плюшена играчка вече като че ли са се поизтъркали...

И ако дните до Свети Валентин се изчерпват толкова бързо, колкото и идеите Ви как да направите празника вълшебен и уникален, можете да се възползвате от невероятното предложение на Park & Spa Hotel Markovo.

Реализирайте романтичните си идеи и поглезете половинката си в луксозната обстановка на уютния хотел, сгушен на приказно място само на 2 км от Пловдив. 

Не се притеснявайте за организацията на романтичния ден, любезният персонал на хотела ще се погрижи вместо Вас за всичко, а единственото, което трябва да направите Вие, е да се наслаждавате.

Романтичния пакет включва:

- настаняване на 14.02.2018 г.;

- нощувка в двойна стая;

- закуска на 15.02.2018 г.;

- празнично меню;

- СПА център и вътрешен басейн;

- музикална програма с DJ;

И всичко това само за 84 лева на човек, а първите 20, които направят резервация, получават и 10% отстъпка от цената. 

Изживейте своя съвършен романтичен момент в ресторанта, който е с невероятна визия и тераса с панорамна гледка към града под тепетата, която ще Ви издигне буквално до звездите, където да вечеряте, докато земята е някъде там долу под краката ви.

Звучи приказно, нали? И това не е всичко!

Специалитетите от празничното меню, което са подготвили майстор-готвачите, също ще поглезят сетивата Ви.

Ето го и него:

1. Зелена салата с маково семе, грозде и синьо сирене, поднесено с дресинг от нар и свежа мента.

2. Пилешки скалопини, обвити във филиран бадем и пармезан, гарнирани с пюре от лилави картофи и див копър. 

3. Домашни бонбони „Рафаело” с пълнеж от цял бадем.

4. Бутилка класно червено вино за двама. 

Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!

СПА красотите, на които могат да се отдадат не само влюбените на 14 февруари, а и всички изморени от забързаното ежедневие жители и гости на града, също са повече от примамливи.

Комплексът е един от малкото, които разполагат с вътрешен и външен басейн, подходящи както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий. В СПА зоната са разположени кътчета за релакс и тонус – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона, ВИП стая и много масажни кабинети.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и зала за игри и тенис маса.

*рекламна публикация