Фолк звездата Галена ще получи подарък от конкурентката й Преслава и то именно копие от най-новия албум на добричлийката. Наскоро Преслава обяви игра за най-запалените й фенове, някои от които имаха възможност с участието си в нея да спечелят диск с най-новия й проект "Да гори в любов". 

В live включване в Instagram хитовата звезда изтегли няколко имена, сред които беше и "galena1". Това, както е известно е официалният профил на Галена в социалната мрежа. За томболата фенове на певицата трябваше да тагнат свой приятел или себе си и именно по този начин Галена попадна в играта й. Дали обаче всичко това не е умишлено, питат се верните почитатели на потърпевшата? "Ето Преса пак иска да си прави реклама на гърба на Галена.

За никого не е тайна, че тези томболи могат да бъдат манипулирани. И затова избраха фенът, който е тагнал Галена", възмутени са привърженици на конкурентката.

До колко обаче наградената ще остане щастлива от подаръка си ще разберем единствено, ако го обяви официално. 

Преслава с прочувствено пожелание за първия рожден ден на дъщеря сиОбичаме те безкрайно много, наша малка Палечке, написа изпълнителката

Преслава обяви кога е премиерата на новия й албумФеновете на певицата ще имат възможността да чуят новите й песни още преди появата на CD-то

Припомняме, че новият проект на Преслава излезе на музикалния пазар на 9-ти септември. Любимката на хиляди българи се допита до последователите си в социалните мрежи за датата на премиерата, голяма част от тях посочиха деветото число на месеца.

“Имам и още една изненада за публиката. Всички, които вече очакват албума, ще могат още преди появата му да чуят и видят новите песни в официалния ми канал в YouTube – Preslava. А кога ще се случи това, следете в YouTube” – сподели още изпълнителката на "Пайнер".