Фолк певицата Преслава днес навърши 35 години, похвали се самата тя в социалните мрежи. Звездата обяви и добрата новина, че е успяла да възстанови част от публикациите в хакнатия й доскоро профил в Instagram.

Припомняме, че обичаната изпълнителка остана без профил в социалната мрежа Instagram, където публикуваше най-интересните моменти от личния и професионалния си живот.

Певицата е станала жерта на хакерска атака, за която съобщи тя самата във Фейсбук. Новината разочарова феновете й, които са силно разочаровани за изгубения профил, пълен със стотици нейни снимки. Преслава си направи и нов профил, но той просъществува само няколко часа и отново бе хакнат от недоброжелатели, чиято самоличност все още не е ясна. 

"И новият профил на Преслава в социалната мрежа Инстаграм е хакнат, и то само няколко часа след неговото създаване. Подобна проява граничи вече с агресия, но Преслава е силна и борбена жена и съм сигурен, че много скоро ще се справи и с този проблем" - написа мениджърът на телевизия "Планета" Хари Янакиев. 

Преслава – жертва на хакерска атака! Остана без Инстаграм профилПодобна проява граничи вече с агресия, написа мениджърът на телевизия "Планета" Хари Янакиев

Преслава към хейтърите: Нека и днес осмисля живота ви!Звездата публикува снимка, придружена с хаштаг "нов нос" и "Обичам ви, хейтъри"