Съвсем скоро, фолк звездата Преслава изненада почитателите си с нова корекция. Тя оперира носа си, а вместо комплименти, бе затрупана от стотици негативни коментари. 

Верните й фенове не я осъдиха за хирургичната намеса и сега също я харесват, но не мислят, че е имала нужда, защото и преди си е била красива и естествена. 

Хейтърите обаче не замълчаха! Някои смятат, че тя се е "обезличила" след операцията, а други започнаха да я сравняват с колежките ѝ Галена и Алисия. 

"Май си с ново носле", "Красива си, при това много, но сякаш не си ти", "Прилича на Галена!" и "Защо се обезобрази така?", са само малка част от коментарите. 

До момента, Преслава не отговаряше на критиките и пазеше мълчание, но преди ден реши да отвърне, като публикува снимка с текста, отправен към тези, които не харесват новата й визия. 

"Специална снимка за агитката "коментатори". Нека и днес осмисля живота ви", написа тя в публикацията, придружена с хаштаг "нов нос" и "Обичам ви, хейтъри".

"Не забравяй, че феновете както са те издигнали, така може бързо да те сринат. По-леко със самочувствието", контрира я засегнат фен.

С емотикони, в знак на подкрепа, снимката бе коментирана и от близки приятели и колеги на звездата, сред които Гери-Никол, Яница, сестра й Ивелина Колева, гримьорката Джулия и други. 

Това не е първата й корекция. Още през 2014 година тя подряза за пръв път носа си.