Още от деца бонбоните ни бяха слабост - вкусни, шоколадови и винаги добре скрити. Всички чакахме с нетърпение да ни купят от чудесните лакомства и да похапнем на празник или просто, защото са адски вкусни. Поглезете се с любимите ръчно изработени бонбони Тримонциум с фин млечен шоколад и нежната млечно-фъстъчена паста и спечелете най-новия модел АЙФОН Х на технологичния гигант Аpple.

Сега е последният шанс да се включите в ИГРАТА „Бонбони Тримонциум щракни и айфон Х вземи”. Мнозина вече участваха, много седмични награди се раздадоха, но всяко хубаво нещо има и своя край. А краят в този случай е не с една, а с две страхотни награди.

Любимите бонбони на поколения българи продължават да имат същия неустоим вкус години наред. Всеки, който до 28 януари се снима с кутия бонбони „Тримонциум”, участва в жребий за наградите.

Бонбоните „Тримонциум” са със 100-годишна традиция на производство в Пловдив. Те са ръчно изработени, съчетават финия млечен шоколад с нежната млечно-фъстъчена паста. Те предлагат вкусово усещане 3 в едно: нежния вкус на основата от паста, покритието й от натурален шоколадов тунк и силното присъствие на млечен шоколад върху основата.

Условия на ИГРАТА „Бонбони „Тримонциум щракни и айфон Х вземи”! Следвай стъпките!

1. Направете си селфи с кутия бонбони „Тримонциум” в някой от търговските обекти;

2. Споделете снимката във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена и телефонен номер; https://www.facebook.com/SladkoDetstvo/

3. Харесайте страницата.

Бъдете креативни, направете интересна физиономия до кутия бонбони „Тримонциум”, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във фейсбук страницата ни Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение! 

Досега седмичните победители с награди кухненски уреди са:

1. Дафинка Бонева – Пасатор 

2. Kостадинка Славова – Тостер

3. Розалия Вичева – Тостер за сандвичи

4. Анна Димитрова – Миксер

5. Иво Колев – Сокоизтисквачка

6. Миглена Петрова – Луксозна термокана

7. Елена Трайкова – Електронна везна с LED дисплей 

8. Ивелина Русенова – Пасатор

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия СПЕЦИАЛНАТА награда Айфон Х ще бъде обявено на 29 януари 2018 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита в периода 27.11.2017 година-29.01.2018 година. Така айфон X ще отиде в ръцете на най-големия фен на бонбоните „Тримонциум”.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 29 януари 2018 година, както и във Фейсбук страницата „Сладко Детство”.

Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във Фейсбук - страницата Сладко детство, за периода 27.11.2017 година – 29.01.2018 година.  Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248. Последният, който ще получи седмична награда, ще бъде обявен също на 29 януари на фейсбук страницата Сладко детство.

Конструкцията на бонбона „Тримонциум” е уникална - съставени са от два основни слоя: правоъгълна млечно-фъстъчена основа, тунквана с кувертюр и шприцован върху нея млечен шоколад.

Бонбонът съчетава няколко техники на правене на шоколад: изливане на ядкови пасти, внимателно темпериране, тункване, шприцоване. Направата му е фина и сложна комбинация от балансирани вкусове, изисква внимателно подбиране на суровините и условията, в които се прави.

И досега техниките не са се променили, но влагаме най-добрите фъстъци на пазара, най-качествените какаови и млечни продукти, а за шоколада сме се доверили на традициите на белгийски майстори.

Бонбонът се произвежда ръчно от петдесетте години на миналия век, единствено в Пловдивската фабрика. Още когато е излязъл на пазара, бонбонът е станал любим на хората. Не сме запомнили кой го е създал, но сме запазили традицията на поколенията шоколадиери, любовта и вниманието, с които винаги се е правел.