Поп звездата Михаела Филева ще зарадва с най – новите си хитове гостите на един от  най – престижните конкурси за красота в България – Мис Варна, организиран за тринадесета поредна година от агенция VIP Fashion Group. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 23 август в зоната на Пристанище Варна -  пред клуб Senso. Водещ на бляскавото събитие ще бъде всеобщият любимец – Ники Кънчев.

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2018 вече започна, а 24– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата. За всички момичета е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. 

Много емоции и забавления за миските,  предизвикаха фотосесиите, реализирани по време на вълнуващ  круиз по Черноморското крайбрежие с кораба Фантазия, а фотообективите на фотографите - Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха кадри от това незабравимо преживяване.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си. Натоварената им програма включва още  ежедневни репетиции, благотворителни инициативи, както и много забавления

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат от Christian of Roma GROUP. Българо-италианската козметична компания e официален партньор на събитието, както и на предстоящия през ноември конкурс Мис България 2018. Топ коафьорите от салони Нуши ще направят двадесет и четирите красавици още по-неотразими, като направят прическите им.

Освен на прекрасните претендентки, зрителите и гостите на МИС ВАРНА 2018 ще имат възможността да се насладят и на невероятно MAPPING SHOW на Alfaparf, L'ANZA, OWAY и BES организирано от козметична компания Christian of Roma! Уникалната хореография и ефектен стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една неповторима атмосфера.

По традиция Мис Варна се подкрепя от Община Варна. Официален партньор на събитието е козметична компания Christian of Roma.