Един от най-големите православни празници Никулден бе почетен от пловдивските бохеми подобаващо. Някои избраха да посрещнат гости в нощните клубове в града, а други предпочетоха да отбележат празника в уютна обстановка, в компанията на приятели и роднини.

Вижте кои са те:

Николета Радукова

Особено специален бе вчерашният ден за семейство Радукови, които отбелязаха един от най-обичаните български празници – Никулден, умножен по три.

Николета, Нико и Ник джуниър бяха именици. Младото семейство получи много пожелания от приятели в социалните мрежи.

Николета, която е пловдивска дизайнерка отбеляза празника си в новооткритата пловдивска дискотека "Мегами", заедно с компания, където гост изпълнител беше фолк певицата Емилия. Тя получи много цветя и подаръци, а поздравите от приятели във Фейсбук не спираха да валят, като семейство Радукови не пропуснаха да благодарят на всички. 

Топ моделът Велина Узунова, която е много добра приятелка, клиентка и рекламо лице на Nikolle Collection, също не забрави да я поздрави по случай празника, като публикува тяхна обща снимка в профила си в Инстаграм.

Николай Павлов

Николай Павло, с прякор Чиконето също беше сред пловдивските именици.

Мускулестият мачо, който стана известен с участието си в горещия клип на фолк певицата Емануела, реши да отбележи имения си ден в компанията на приятели, в пловдивския клуб Спирит.

Николета Лозанова

Няма как да не споменем и горещата пловдивчанка Николета Лозанова. В края на миналата седмица тя отпразнува своя 30-ти рожден ден на Бали.

Вчера изкусителната моделка имаше още един повод за празнуване - тя и дъщеря й Никол отпразнуваха имен ден, като почивката на остров Бали, съчетана с всякакви удоволствия, все още не е приключила. Пловдивчанката, не пропусна да публикува снимка с Никол в профила си в Инстаграм, под която написа: „Днес не празнувам просто своя имен ден, днес празнувам факта, че съм благословена в живота ми да имам не най-ценните неща, а най-безценните и те празнуват днес! Само преди няколко дни, на 30-тия ми юбилей ви споделих своята равносметка, за това днес ще кажа само едно - най-безценните неща в живота ми започват с буквата “Н”! За тях живея! Да са ми честити!”

Незнаем дали, почивката в Бали все още не е приключила и сме сигурни, че на празника е имало изобилие от луксозни блюда в морски дарове, които са любими на Николета.

Карлос

Фолк изпълнителят Николай Найденов, който е родом от Пловдив, и повечето от вас познават под псевдонима Карлос също отбеляза своя имен ден.

Той посрещна гости в Пловдив и въпреки че не е голям почитател на морските специалитети, не пропусна да почерпи своите гости с традиционните за този ден рибни ястия. Поздравления в личния му профил валяха от много негови почитатели и приятели.

Николай Славеев

Николай Славеев пък посрещна празника в родната Сърница, на брега на язовир Доспат, където има къща. Певецът е запален рибар и вдигна наздравица , както със семейството си, така и с приятелите си ловджии и рибари. Колеги от музикална компания "Пайнер", също не пропуснаха да поздравят доказалият се с годините изпълнител.