Днес, пловдивският волейболен национал Николай Пенчев навършва 27 години. Първа за празника го зарадва неговата годеница Рая Пакова, от която той очаква своето първо дете. 

Красивата блондинка публика черно-бяла снимка на двамата в личния си профил, на която показва бременно коремче. Към кадъра тя е поместила и текст-пожелания за рождения ден на своя любим: "Честит рожден ден, любов! Ние ще бъдем винаги до теб! Обичам те тооолкова много".

Преди седмица, влюбените заснеха и красива семейна фотосесия на фона на свежа зеленина. За кадрите Рая избра да облече дълга бежова рокля с цветя на известен бутик, а Николай заложи на тъмни на цвят риза и панталон. 

26-годишният посрещач и красивата водеща са заедно от повече от три години, като скрепиха отношенията си с пръстен преди няколко месеца. Новината за предстоящото щастливо събитие съобщи бъдещият татко с пост в социалната мрежа Инстаграм с думите: Нека приключението започне сега! Обичам ви! Нямам търпение да те срещна.

На един от фотосите волейболистът и любимата му държат чифт бебешки обувки, а на друг в ръцете на Рая се вижда ехографска снимка на бебето.

Пловдивски волейболен национал ще става татко