Пловдивският кечист Русев и съпругата му Лана си спретнаха хоро пред църква в Стария град. Днес е тяхната втора сватба, след като вече веднъж се ожениха в Щатите. Този път обаче Мирослав Барняшев, както е истинското име на нашенеца, е решил, че иска една истинска и традиционна българска сватба.

Именно заради това съпругата му вчера бе покръстена в български храм, а днес сватбата се развива по всички български традиции. Видеа от това как протича щастливият ден има качени в един от социалните профили на Лана, чието истинско име е Катрин Джой Пери. Макар да е американка, тя и преди е имала досег с културата в източноевропейските страни - прекарала е част от детството си в Латвия.

Едва ли обаче си е представяла какво я очаква по време на българската й сватба с пловдивчанина Русев. По-рано днес бе изпълнен ритуалът по взимането на булката. Лана бе взета от апартамент в Пловдив, като тя й приятелките й крещяха на чист български "Още пари!" на опитващите се да я вземат. Сред тях бяха и други кечистки - Наоми и Наталия, които са колежки на Лана в женската дивизия на WWE.

Преди сватбата Русев подгря с купон в пловдивска дискотека... под звуците на Азис - четете ТУК

Малко по-късно Русев дръпна жена си за традиционно българско хоро пред църквата под звуците на роден оркестър. В ръката си нашенецът вееше българския трикольор.

В момента Русев е едно от основните лица в едно от шоутата на най-голямата кеч компания в света - WWE. Там той държи титлата на Щатите, т.нар. United States Championship. Лана пък е сред кечистките, които участват и в успешното риалити шоу "Total Divas". Именно за това шоу екип на WWE следва Русев, Лана и колегите им в България и снима всяка стъпка от българската им сватба.

Вижте хорото, което Русев и съпругата му спретнаха:

Вижте и как няколко американки и канадка крещят "Още пари!":

Още новини от Пловдив гледайте в емисията на ТРАФИК ТВ:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg