Един от най-добрите български джудисти Янислав Герчев се готви усилено за Олимпиадата в Токио през 2020 година, а паралелно с това върти успешен бизнес.

Днес той откри обновения си магазин за наргилета и консумативи с нова локация.  Познатият добре на пловдивчани магазин  „Арена Табако Шоп” вече работи съвместно с онлайн  платформата  „Shisha-Monkey”.

Обектът в центъра на Пловдив, е с нова, уникална визия и предлага едни от най-добрите и класни наргилета в Европа. Подобни наргилета като Kaya shisha, DUD, Aeon, Moze hookah и много други се забелязват само в най-обортните заведения, но са достъпни вече и за всички – независимо дали за бизнес, или домашна употреба.

„Целта ми е да вдигна нивото в Пловдив с качествена и оригинална стока, да задоволя вкуса и предпочитанията на истинските ценители на наргилето. Пушенето на наргилета се асоциира с лукс и разкош в дубайските сараи и моята цел е да се доближим максимално до усещането, чрез неповторими вкусове на аромати”,обяснява Янислав Герчев.

„Арена Табако” вече е представител на известната световна марка аромати за наргиле - SCENT. Мястото на обновения магазин е на ул. „Гладстон” 70  - на 30 метра от стария.  

„Спортът и бизнесът вървят ръка за ръка в моят живот, като и в двете сфери проявявам толкова упоритост и целенасоченост. Следващата седмица ще се състезавам на Гранд при Монреал в Канада, за да събирам точки за Олимпийски игри Токио 2020”, каза топ боецът.