"Там й е добре" е новият летен сингъл на рапърът ЕМО. Песента вече е факт и е първата след албума "Feeling Myself".

Както парчето, така и видеото към него са с дъх на лято и море. Цветният клип пренася в свят, заобиколен от знойни жени, бързи коли и един замък за разкош.

Зад музиката и аранжимента стои Димитър Лефтеров (Mitko Beats). Веднага след него се е намесил Любомир Кардашев, за да направи магията в звука.Текстът е на самия Емил Христов – ЕМО, а режисурата на Жоро Ставрев (KINO). 

 ЕМО и бандата му вече са на национално турне из най-горещите плажни клубни пространства. До края на август екипът ще премине от най-северната до най-южната точка на Българското Черноморие, за да акостира на финала в Лозенец.

Целта на голямата лятна обиколка е повече меломани да чуят на живо бъдещия летен хит и разбира се да станат част от супер якото турне, чието заглавие е:  "ЕМО на турне - Там й е добре". 

 Рапърът обещава да изненада с изцяло ново и различно сценично поведение, изградено специално за новия сингъл и турнето. Заедно с ЕМО на сцената излизат и танцьорите от видеото - #MmDaBoyz (Мда Бойс). Това са небеизвестният Виктор Милушев, който е хореограф и танцьор в едни от най-гледаните музикални реалити формати  - от „Star Academy“ до „Като две капки вода“.

До него ще бъде Димитър Лефтеров (Mitko Beats). Освен, че е основен бийтмейкър на Емо и безброй други родни звезди, е и дългогодишен професионален хип-хоп танцьор и хореограф.