Зареждаща почивка в последните дни на месец ноември си подариха няколко пловдивски двойки, като сформираха готина компания и избягаха в перлата на ориента - Дубай. 

В момента Васил Гавраилов, Радослав Куцев, Георги Петров, Васил Султанов и техните половинки се намират далеч мрачното и студено време в Пловдив и се радват на жарките дубайски слънчеви лъчи. 

Дамите събират тен на петзвездният Atlantisразположен на остров Палм Джумейра в Дубай. Комплексът предлага собствен пясъчен плаж и великолепен изглед към Арабския залив.

Мъжкото съсловие пък се отдадоха на пълен релакс и не пропуснаха да се поглези с освежителни напитки. 

Пловдивчаните не пропуснаха да споделят и удивителни нощни снимки от ОАЕ, които трудно можеш да подминеш слайдвайки си в Инстаграм.

Не по-малко атрактивни са и кадрите от пустинното сафари, където компанията събра куп позитивни емоции.

Сред приятните изживявания бе и посещението им в един от ресторантите на известния месар Нусрет Гьокче, известен с прякора "Беят на солта", който идва от артистичния начин, по който той посолява ястията си на финала. Виртуозът на стековете има верига ресторанти, в които се сервира изключително месо.

Турският готвач стана истинска сензация в света на кулинарията! Гьокче има профил в Инстаграм с внушителните 2 милиона абонати. Сред посетителите на заведенията му са редица световни забележителности, сред които и нашата тенис звезда Григор Димитров.