Тествах жена ми Лана с доене на крави, трябваше да се докаже, да покаже, че става. Това разкри кечистът Русев в Шоуто на Слави, където бе специален гост снощи. Както е известно двамата се ожениха на пищна церемония в Пловдив, а пловдивската звезда на Световната кеч федерация заведе изгората си в пловдивско село и й показа как се доят крави. Той подари на Слави снимка на двамата със съпругата му – за да припомня на водещия на шоуто времената, когато е бил с дълга коса.

Като малък имах една мечта и обикалях цял Пловдив да търся касети да гледам Хълк Хоган. Записах се да тренирам борба, защото мислех, че е кеч, но като отидох в залата и видях, че на тепиха няма въжета, се отказах. Тренирал съм и джудо, баскетбол, академично гребане, имах фикс идея да замина за Америка без да знам какво ще правя там, разказа кечистът, чието истинско име е Мирослав Барняшев.

Заминах за Ричмънд със 100 долара, започнах като бояджия при български работодатели, но ме  изхвърлиха на лицата. След това заминах за Лос Анджелис. Казах си: Там трябва да има кеч. Работих няколко неща – строителство, такси, пица, охрана на стриптийз клуб, където стоях заключен отвън. Бях и заварчик. Записах се в училище за кеч, треньор ми беше легендата Рикиши. Тренирах три години и решиха, че съм готов. Харесаха ме, бях още три години във Флорида, след което направих официалния си дебют, разказа Русев и допълни, че най-голямата му битка е била срещу Джон Сина. Съпругата ми е родена в САЩ, но 12 години е живяла в Латвия. Започнахме заедно, в началото ми беше мениджър, след това нещата се получиха между нас. България й хареса, каза, че и блоковете и кофите за боклук са същите като в Латвия, разкри именитият пловдивчанин, който подари на Слави и своя лична фланелка с надписи „Happy Rusev Day“ и „Наздраве“.