Спомняте ли си блестящата усмивка на  Мис България Славена Вътова, от която буквално ви се подкосяват краката? А тази на фитнесмодела Биляна Йотовска, която може да разтопи айсберг? А знаете ли, че и двете са дело на д-р Цвета Аврамова. Тя е от поколението пловдивски стоматолози, които успяха да превърнат ходенето на зъболекар в истинско удоволствие.

Чаровната брюнетка, която всъщност по нищо не отстъпва на известните си пациентки, е превърнала кабинета си в място за релакс. Арт обстановката кара пациентите да забравят всичките си страхове още с влизането. Все по-малко са хората, които свързват посещението при зъболекар с чувството за мъчение и болка. Редовните посещения при личния стоматолог ни гарантират не само здрави зъби, но и възможност да се справим с несъвършенствата на усмивката ни. „Стоматологията е динамична наука, която непрекъснато се развива. Особено през последните години.  Не само по отношение на апаратурата и материалите, която използваме. Непрекъснатото обучение е част от професионалния живот на всеки лекар, който иска да е максимално полезен на своите пациенти“ , казва д-р Аврамова.

 В нейния кабинет се извършват различни процедури в областите ендодонтия,  пародонтология,  ортопедия,  хирургията,  детска стоматология,  естетична стоматология,  професионално офис избелване. Д-р Аврамова работи с най-съвременната апаратура , включително и с последен клас немски автоклав за стерилизация на инструментариума. „Безопасността е едно от най- важните изисквания при работа с пациенти, затова винаги съм с маска, ръкавици и предпазни очила“ казва стоматоложката.

Д-р Аврамова работи с една от най-добрите зъботехнически лаборатории в Пловдив - MagicDent.. Отличната колаборация между зъболекар и лаборатория гарантира високо качество на конструкциите и лечението.

„Не забравяйте, че усмивката е най- добрия грим за една жена“ напомня чаровната лекарка.

Кабинетът на д-р Аврамова ще откриете в район „Централен“ , улица „Богомил“ №84, етаж 1. За пациентите е осигурена възможност за паркиране.

 

 

Facebook  страница: Стоматологичен кабинет   Д-р Цвета Аврамова

Телефон, на който може да си запазите час:  0885 77 00 36

 

TrafficNews.bg