Най-новото видео на поп-фолк изпълнителката Анелия се завъртя по телевизия Планета, часове преди концерт-промоцията на новия й албум.

 

Песента носи заглавието "Зоопарк" и събра солиден брой преглеждания и коментари за нула време. Звездата на "Пайнер" е доста скандална във видеоклипа,а визията й и този път е перфектна. 

Провокативни кадри са заснети и с пловдивдивчанката Мари Вачева, която носи титлата "Мисис България - Вселена“. Тя е облечена в кожени дрехи, а в ръката си държи ютия, с която глади банкноти, а след това ги простира. 

Пловдивчанката е една от първите, които се появиха на страниците на българския Плейбой.  38-годишната бивша танцьорка и  фотомодел се е снимала се е в много рекламни и музикални клипове. Наричат я „най-разкрепостената българска плеймейтка".

 

Тя е омъжена и от години живее и работи Във Виена. Има 18 годишна дъщеря. Чаровната дама в момента работи за семейната фирма, където отговаря за международния маркетинг.

Друга звезда, която показва плът в клипа е "Мис България" - Роси Иванова. Русенката е облечена в къса прозираща рокля, а до нея гордо е застанало голямо породисто куче.

Анелия и Роси от скоро са първи приятелки. Дълги години Иванова бе най-добрата приятелка на друга фолк певица - Андреа, но отношенията им охладняха по неясни причини. Самата Анелия също бе много близка приятелка с Андреа, но и от тяхното приятелство не остана и следа.