Плеймейтката, носеща титлата "Мисис България - Вселена“ Мари Вачева стана част от най-новото видео, което засне фолк звездата Анелия.

Пловдивчанката е една от първите, които се появиха на страниците на българския Плейбой.  38-годишната бивша танцьорка и  фотомодел се е снимала се е в много рекламни и музикални клипове. Наричат я „най-разкрепостената българска плеймейтка".

Ненадминатата по красота омъжена българка за 2017-а публикува снимка от бекстейджа по време на снимките, като под кадъра написа: "New video ANELIA back stage . На него тя позира с топ гримьора на Никола Иванов, който се е погрижил за перфектния й външен вид.

На неговите сръчни ръце се е доверила и Мис България 2005 Роси Иванова, която най-вероятно също е част от новия проект на Анелия. В личния си профил в Инстаграм, тя също публикува снимки, на които е в компанията на фолк звездата и "Мисис България - Вселена“. 

До момента не се издава нищо около видеото и се пази в абсолютна тайна, както от Екипа на Анелия, така и от участниците в него.

Мари е омъжена и от години живее и работи Във Виена. Има 18 годишна дъщеря. Чаровната дама е завършила аграрна икономика и в момента работи за семейната фирма, където отговаря за международния маркетинг.

Междувременно красавицата се подготвя и за участието си в най-престижния световен конкурс за омъжени дами „Мисис Свят“, който ще се проведе в края на лятото във Виетнам.

Вачева работи и над записа на видео, в което ще презентира кампанията #onevoice, насочена срещу домашното насилие над жени и деца, на която е българският посланик. Скоро на сайта на конкурса „Мисис Свят“ ще започне и гласуването за участничките.