Красивата пловдивчанка Ирина Вълкова, която е певица и лице на няколко модни бранда започна новата 2018-а година с голяма доза емоции и тропическо слънце. 

Мястото, на което русокосата дама избра да отпочине e спиращата дъха - Доминикана.

Още от първите снимки, които тя публикува в Инстаграм си пролича, че почивката и започва повече от перфектно.

Коктейли "тропикана", пури, безкрайни бели плажове, буйна растителност, сини и кристално чисти води - какво повече му трябва на човек?

Атрактивната изпълнителка е споделяла, че за нея най-енергизиращото нещо е слънцето и точно поради тази причина не пропусна да постне и няколко снимки, на които позира под слъчевите лъчи и показва завидни форми. 

Здравословният начин на живот и редовните тренировки, които са неизменна част от живота на Ирина определено си казаха думата, защото пловдивчанката изглежда повече от перфектно. 

Тя обра погледите на луксозната дестинация и отново доказа безупречния си усет към модата, като заложи на бански костюми и тоалети по последен писък на модата. 

Кой е мъжът на сърцето й, който я придружава в Доминиканската република, обаче остава мистерия. 

За тези от Вас, които не познават Ирина Вълкова, ето малко информация за нея:

Със своята пленителна визия и страхотен глас, тя е една от младите попълнения на българската музикална сцена. Завършила музикалното училище в Пловдив, преминала към Националната музикална академия, днес Ирина ни радва със своите изключително завладяващи, ритмични и танцувални проекти.

За първи път тя излиза на екран през 2013- а година,заедно с още четири момичета под името "SuperNova". Тяхната дебютна песен носи заглавието "Винаги", съвместно с един от най-обичаните български рапъри - F.O

За съжаление, групата им не просъществува дълго и тя продължава по-нататъшното си развитие самостоятелно. Следващите и няколко колаборации тя прави заедно с Touch Down, DJ Runo, Pavell и други.

През 2015-а година, пловдивчанката заминава на едно незабравимо турне в Китай заедно с Иги Андровски, Владислав Колев и Alex Gold. Техният престой там продължи месец и половина, а групата успя да реализира 38 концерта в градове като Шанхай, Хон Конг, Гуанджоу и много други.Тя определя пътуването си до там като незабравимо и изпъстрено с много емоции, танци и модерна музика.

Към днешна дата, тя продължава да работи по нови музикални проекти, лице е на няколко модни бранда и е известен фотомодел.

Името на Ирина Вълчева бе свързано и с водещия Даниел Петканов, с когото беше заедно няколко месеца след скандала и раздялата му с Алекс Богданска.

Те прекараха заедно няколко месец на родното ни Черноморие и именно пловдивчанката е била тайнственото момиче, с което "Лудият репортер" е имал отношения, докато е бил с Богданска.

Но явно това е било мимолетен флирт, тъй като Дани и Алекс в момента са щастливо женени, а Ирина определено не изглежда нещастна и не би се оплакала от липса на мъжко внимание.