Омайната пловдивчанка Tania Tettamanti избра да отпразнува своя 27-ми рожден ден в романтична обстановка, заедно с любимия си мъж Mattia.

Двамата избраха да отбележат така важния ден в изискан ресторант, удостоен с една звезда Мишлен, в швейцарския град Лугано.Луксозният Ristorante Arté се оказа любим не само на влюбената двойка, но и на световноизвестния дизайнер Филип Плейн, който доста често може да бъде забелязан там в компанията на приятели. 

Пловдивчанка е единствената българка на яхт партито на Долче и Габана в езерото Комо СНИМКИTania Tettamanti се докосна до уникални по рода си тоалети и аксесоари и специално приготвени за събитието коктейли

И този път, пловдивчанката доказа перфектния си усет към модата и се появи с бяла рокля с прозрачни ръкави и елегантни сандали.

Приказно: повелителката на модата от Пловдив каза “да“ на своя любим СНИМКИУникалното сватбено тържество се състоя в ресторант „Villa Principe Leopoldo” в швейцарския град Лугано

Нейният любим, пък не пропусна да я изненада със сладко изкушение, специално приготвено за повода и балони в сребрист цвят, описващи числото 27. 

Само преди дни, младото семейство се завърна от лятната си почивка на гръцкия остров Миконос, а в началото на следващия месец им предстои пътуване до красивата Ница.