Повелителката на модата от Пловдив Tania Tettamanti се докосна до лимитирана колекция на световния моден гигант "Долче и Габана". Уникалните по рода си тоалети и аксесоари бяха показани на луксозната яхта "Патриа" по повод дните на Алта Гьойелерия, Алта Мода и Алта Сарториа.

Тя бе позиционирана в легендарното езеро Комо на ръка разстояние от Вила Олмо. Пловдивчанката, която учи в едно от най-елитните учебни заведения за мода, а именно в Istituto Marangoni в Милано, бе на изключителното събитие в компанията на своя приятелка. 

Докато пазаруваха и се любуваха на приказната гледка, двете красавици се освежиха с уникални по рода си коктейли, направени специално за модното парти. 

Един от най-добрите барове в света Dolce&Gabbana Martini Bar, бил позициониран на втория етаж на луксозната лодка, а екзотичните коктейли, които се предлагали на събитието на Долче и Габана не можело да се опитат в никой друг бар от веригата, дори и в този в Милано.

Чаровната Таня споделя пред Trafficnews.bg, че специалната колекция Love Como се прави само веднъж на 10 години и то винаги на тази яхта. Изложените тоалети можели да се закупят само на място и ги нямало в нито един от магазините на Долче и Габана по света. 

Известна с перфектния си стил на обличане и афинитет към модата, Tania Tettamanti не успя да устои на приказните тоалети и попълни гардероба си с прекрасна блуза и чанта от лимитирана колекция. 

Припомняме, че на 6 юли, легендарното езеро Комо стана домакин и на невероятното шоу за красота на световния гигант "Долче и Габана".

Италианските гении на модата - Стефано Габана и Доменико Долче традиционно събраха видни личности, но не на първите редове в публиката, а на импровизиран подиум. Заобиколени от великолепната природа, с която се слави езерото, около древния фонтан се събраха едни от най-големите имена в света на модата и верни фенове на марката. 

Шоуто бе открито от племенницата на принцеса Даяна - лейди Кети Спенсър. Последваха Ашли Греъм, Хелена Кристенсен, Наоми Кембъл и много други.

Сред моделите бе и Мей Мъск  - известна ценителка на модата и майка на ексцентричния милиардер Илон Мъск, който също беше сред гостите на шоуто. 

67-годишната Мей излезе облечена в мека зелена рокля, украсена с пера и с цветна рокля. Според Доменико Долче основният източник на вдъхновение за всяка рокля е именно самата местност - езерото Комо. 

Оттук идват красивите пейзажи изобразени върху роклите, цветята с огромни тиари и добре подбраните цветови гами.

Същинска приказка!

 

Превод: Trafficnews.bg

Снимки: Vogue.ru