Татусите са мода, но и в същото време са ефектен начин на изразяване на индивидуалността. Понякога те са жест, чрез който се опитваме да запазим завинаги важно за нас събитие, в други случаи са посветени на някого , когото обичаме. А в много от случаите са просто моден писък. Вече почти няма звезда, която да няма татуировки по себе си. Някои от знаменитостите имат един татус, други пък могат да се похвалят с цяла армия от рисунки, красящи телата им. Но татусите далеч не са запазена територия само за известните. И ако преди хората срамежливо си тауираха по някое надписче, дискретна фигурка, а жените по някоя пеперудка, то сега студията за боди арт приличат на ателиета на художници. "Ръкави", "Чорапи" , огромни картини по гърба или хълбоците - резултатите са зашеметяващи. 

Повечето клиенти използват зимата и пролетта за да си направят новия татус , който да показват през лятото на плажа. Други чакат последния момент и изкушени лягат на кушетката. TrafficNews.bg ще ви покаже новите татиуровки, с които известни пловдивчани започнаха лятото.

Павел Станев

Бившият вратар на "Ботев" освен сложните плетеници по ръцете , вече носи на гърдите си и портрета на малката си дъщеря. 

Веселин Кузмов -Газката 

Победителят във БИГ Брадър Фемили не спира да ексепериментира с тялото си . По тялото му има все още доста свободно място, но на челото му, точно в "десятката" вече е кацнал нов череп. 

Тодор Тимонов- Лимона

Футболистът, който нарече себе си "Принца на Пловдив" е далеч от славата и татуировките на Благо Джизъса, но вече е с дълъг "ръкав" на лявата ръка и йероглифи. 

Ирина Хаджиева

Младата дама работи зад бара в "Галакси" , а свободното си време посвещава на фитнеса и тату -студиото. Резултатите са налице.

Антония Апостолова

Тъмнокосата фурия от клуб "Паша" явно е решила да превърне тялото си в картинна галерия. Казват , че апетитът идва с яденето и това явно се отнася и за татуировките. След няколко семпли надписа по китките и ключиците, Антония вече е изризувала гърба си с гейша с орхидеи, а от няколко дни на хълбока й има цяло поле с макове и кацнал гарван сред тях. 

Антония Иванова

Адашката й , която също е "футболна" легенда, се е зарибила по татусите и вече има къс "ръкав" с плетеница  и надпис на стомаха. 

Вили Томова

Пловдивчанката, чието име бе свързано с това на младия футболист Тошко Неделев, е започнала с две скромни таутуировки- надпис и перце, но това явно се е оказало недостатъчно и сега на гърба й е разперил криле огромен феникс. Изключително прецизна изработка!

Надя Петрова

Бившата солистка на ДийпЗоун Проджект, която в момента прави солова кариера, вече е доста напред в себеизразяването. Дамата е с много елегантни татуси с йероглифи на гърба и хълбоците. 

 

Николета Радукова

Дъщерята на ресторантьора Христо Радуков явно също се е запалила по татуировките. Тя показва стилен надпис на рамото и по продълженето на врата, а също така и на стъпалото. Началотно винаги е трудно, но едва ли ще бъде изненада, ако следващото лята младата дама покаже някой шедьовър на гърба си. 

Атанас Сотиров- Литър Джак

Рапърът , автор на парчето "Кво става" , е не само маниак на тема татуси, но и той самият се занимава с древното изкуство. И то доста успешно, твърдят негови приятели.

TrafficNews.bg