Пловдивска двойка успя да се докосне до световноизвестния дизайнер Филип Плейн. Борислав Димитров, по прякор Боби Манекена и съпругата му Нина Димитрова срещнаха модния гуру на частно парти в известния клуб в Монте-Карло, Монако- Twiga.

Скъпо шампанско се разливало през цялата вечер в чаши, наредени под формата на пирамида. Голямата компанията направила впечатление на останалите посетители в елитния клуб, като някои от тях дори започнали да правят клипчета на купона, който бил типично "по български".

Гвоздеят на събитието, било присъствието в клуба на не кой да е, а именно на екстравагантния дизайнер Филип Плейн, който бил на съседното сепаре и на ръка разстояние от пловдивчаните. 

Той бил в компанията на ослепителната си приятелка Юстина Градек. Плътно до Плейн имало и няколко човека охрана, които не позволявали на никой да припари до него.

Късмет изкарали единствено Боби и Нина, които на път към изхода на заведението засекли дизайнера и приятелката му. Така те успели да осъществят мечтаното запознанство, а и Боби Манекена бил облечен от глава до пети с дрехите на своя идол, което направило впечатление на мистър Плейн.

Припомняме, че през изминалия месец младото семейство от Пловдив се премести да живее от града на седемте тепета в града на лукса и хедонизма - Монако.

 

Боби Манекена и съпругата му Нина официално се преместиха от Пловдив в Монако СНИМКИПловдивчаните се щракнаха и с най-добрият ни тенисист Григор Димитров, когото срещнали в хотел Métropole