След като прекараха една незабравима седмица в Монако за медения си месец, пловдивчаните Боби, с прякор Манекена и съпругата му Нина официално се преместиха да живеят от града на седемте тепета в града на лукса и хедонизма. 

Това е любимата им дестинация и с преместването си в Монако, те сбъдват една своя мечта.

Нина Димитрова вече дори е започнала работа като рецепционистка в известен хотел, а големите възможности са на ръка разстояние от Борислав, който се е насочил да се развива в така нашумялата в последно време професия инфлуенсър. 

В тези дебри го вкарало запознанството му с българката Ивон Тодорова, която е една от най-известните инфлуенсъри в Монте Карло.

Блондинката има близо милион последователи в социалната мрежа Инстаграм, като много от тях са известни политици,бизнесмени,артисти,певци и други лица от хайлайфа.
 
 
Запознаството им с нея Боби и Нина дължат на тяхна близка приятелка от България, която от години живее в Монако.
 
Коледното настроение в красивия град вече е навсякъде, а двамата пловдивчани съвсем скоро ще посрещнат идните празници в новия си дом. Младото семейство публикува и снимка, на която позират с най-добрият ни тенисист Григор Димитров, когото срещнали съвсем случайно в хотел Métropole.